tiistai 20. joulukuuta 2011

Pikainen katsaus

Kyllapa aika rientaa! On jo joulukuun 20. paiva!! Joulua viettaville se tarkoittaa viime hetken valmisteluja, lahjastressia ja joulusiivousta :) Minulle normaalia viikkoa. Peukutan kuitenkin kaikille joulua valmisteleville!

* Isani lahti viime viikolla takaisin Suomeen oltuaan taalla kaksi kuukautta. Takaisin han (onneksi) tulee tammikuussa, talla kertaa kolmeksi kuukaudeksi.

* tiskikone tuli yllatyksellisesti viime perjantaina klo 21 illalla! Olin jo menettanyt toivoni ja voivottelin itsekseni viikonlopun tiskaamisesta, kun ovikello soi ja kone olikin ovella! Mahtavaa! :) Yhteiselomme on alkanut hyvin ja tuntuu hyvalta kun on puhtaat tiskit odottamassa aamulla. Kyllapa sita ihminen voikin olla onnellinen pienista asioista.

* Lapsilla on varmaan kummallekin puhkeamassa hampaita. Kokoajan tuppaa tulemaan kakkaa, sormet kaivelee takahampaita ja sylkea valuu. Vaippaihottumakin on nostanut paataan: Esma-paralla se on ihan hirvea. Tanaan jouduin jo tyttoa lampimassa vedessa istuttamaan ja nukutin paivaunetkin ilman vaippaa etta parantuisi...mutta tama veijari nayttaa olevan sitkeaa lajia! Kummallakin on viela kaikenlisaksi nuhaa, jota yleensa aina esiintyy hampaiden tullessa, joten nyhjotetaan vaan kotona.

* Tana viikonloppuna me ollaan suunniteltu etta viedaan lapset anopin luokse viikonlopuksi. Saadaan mekin vahan "me"-aikaa ja lapset oppivat elamaan ilman meitakin. Siita onkin pitka aika kun viimeksi ne olivat yovieraina. Olisikohan ollut joskus kesalla. Taytyy vaan miettia etta mita me aikuiset teemme ilman lapsia sitten. Elokuviin menosta ollaan puhuttu useasti, ehka teemme sen. Uusin Mission impossible leffa kera Samuli Edelmanin houkuttelee :)

Nyt minakin lahden nukkumaan. Oikein hyvaa joulunalusaikaa kaikille ja sitakin parempaa uutta viikkoa!

P.S Autoa ei olla vielakaan loydetty....malsaa...

5 kommenttia:

  1. Onnea uuden tiskikoneen johdosta,varmaankin helpottaa taloustöitä.Ja voi pikku Esme-parkaa;toivottavasti vaippaihottuma menee pian ohi.

    VastaaPoista
  2. Voimia kininä-päiviin. Toivottavasti pian helpottaa. Joskus kun oli pahin pikkulapsi-vaihe päällä, ystävät ottivat lapset muutamaksi tunniksi hoitoon ja me vietimme me-hetkeä nukkumalla päiväunet omassa pedissä:). Se oli ihan romanttista ja antoi voimia taas jatkaa...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Yaelian! Tanaan vihdoin nayttaa ihottuma paremmalta!

    Mine, ihania ystavia teilla!!!! Meillakin onneksi on nuo anoppi ja kaly auttamassa, seka isanikin silloin kun taalla on.

    VastaaPoista
  4. Bepanthenia peppuun, eikö auta?
    Voi Esma rassua ...

    Menittekö kattomaan Mission Impossible, ja näkyikö muka oikeasti Samuli? Me oltiin kerran lennolla Helsinki-Amsterdam Samulin ja perheensä kanssa, joten myös mun hani tietää Samulin :D

    VastaaPoista
  5. Maamaa: Kyllapa te tiedatte julkkiksia :D Oot Natalie Portmanin BFF, sit viela Samulinkin oot nahnyt. Wau! :) Ei olla viela nahty leffaa tuon Izmir reissun takia mutta suunnitelmissa olis se lahiaikoina nahda. Kerron sit nakyyko Samuli tai mun tuurilla just popcornia kaivellessani missaan sen Samulin mahtavan rooliesityksen :D

    VastaaPoista