tag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post632595922799830025..comments2023-09-25T04:26:14.566-07:00Comments on Ikuisen auringon maasta: MandariinihilloAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08402911083519789694noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-61842200987270071402009-01-11T00:41:00.000-08:002009-01-11T00:41:00.000-08:00Hanne: Kannen sulkemisessa on monta tapaa tehda en...Hanne: Kannen sulkemisessa on monta tapaa tehda enka ole kylla kertaakaan homeiseen hilloon tormannyt nain tehdessani. Opin taman tavan anopiltani.Helihttp://www.blogger.com/profile/08402911083519789694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-59948576220588950842009-01-11T00:00:00.000-08:002009-01-11T00:00:00.000-08:00Miksi suljet kannet vasta kun hillo on jäähtynyt? ...Miksi suljet kannet vasta kun hillo on jäähtynyt? se ei homehdu niin herkästi, jos suljet ne, kun hillo on vielä kuumaa.Hannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-2610892268754447122009-01-08T01:39:00.000-08:002009-01-08T01:39:00.000-08:00Annu: Tosi kivaa etta olet jaksanut seurailla blog...Annu: Tosi kivaa etta olet jaksanut seurailla blogiani :) Kiitos myos blogisi osoitteesta, kavinkin siella heti kurkkimassa ja varmasti jatkan senkin seuraamista. Mielenkiintoista etta paadyit juuri Tekirdagiin. Oliko tahan joku erikoinen syy? :)<br>Hyvaa talven jatkoa sinne Suomeen :)Helihttp://www.blogger.com/profile/08402911083519789694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-67341411303288407132008-12-21T01:46:00.000-08:002008-12-21T01:46:00.000-08:00Yaelian: Hillojen teko on tosi kivaa. Siella Israi...Yaelian: Hillojen teko on tosi kivaa. Siella Israilissakin on varmaan aika samanlaisia hedelmia kun taallakin olisi kiva kuulla myos omia reseptejasi :)<br><br>sateenkaari: Nam! Kiitos ohjeesta!!! Tuota hilloa koitan kylla minakin heti kun vaan persikoita rupeaa ilmestymaan. Kuulostaa tosi helpolta mutta myos herkulliselta!! :) <br>Meilla tanaan vasta ilma on pilvinen ja sateita lupailtu. Ens viikko kuulema sataa.. :(<br><br>Pilve: Eikohan niista variaatioistakin voi samalla reseptilla tehda jotain? Tarkeinta on etta hedelma on todella makea, taten saat parhaimman maun hilloon. Mauttomista mandariineista ei ole mihinkaan. Onnea yrityksiin! :)<br><br>ekku: Kiitos! :)<br><br>Elegia: Hillojen valmistuksen taito on hyva olla aina takataskussa. Ei sita koskaan tieda mihin sita tarvitsee joskus ;) <br><br>Hyvaa sunnuntaita ja viimeista adventtia kaikille! :)Helihttp://www.blogger.com/profile/08402911083519789694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-90972830254703837142008-12-20T07:22:00.000-08:002008-12-20T07:22:00.000-08:00No nyt sitten tiedän, miten hilloa tehdään. En ole...No nyt sitten tiedän, miten hilloa tehdään. En ole hillojen ystävä (en vain tule käytettyä), mutta kiva tietää :)Elegiahttp://www.blogger.com/profile/08370281826431447664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-48670801604837959462008-12-20T07:11:00.000-08:002008-12-20T07:11:00.000-08:00Oi kun kuulostaa hyvältäOi kun kuulostaa hyvältäekkuhttp://ekku32.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-65840754039688787312008-12-20T06:43:00.000-08:002008-12-20T06:43:00.000-08:00Oih..Kun kuulostaa ja näyttää hyvältä! Rakastan ma...Oih..Kun kuulostaa ja näyttää hyvältä! Rakastan mandariineja. Tosin täältä koto-Suomesta en ole aitoja , oikeita mandariineja löytänyt vielä.. Variaatioita kylläkin. Täytynee kokeilla mikäli mandariineja löydän.. =)Pilvehttp://www.blogger.com/profile/06118622758136119321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-57895397549505141732008-12-20T05:22:00.000-08:002008-12-20T05:22:00.000-08:00persikkahillo on helppo. laitan aina nappituntumal...persikkahillo on helppo. laitan aina nappituntumalta persikoita ja sokeria,ja maista sitten valilla. halkaisen persikat ja poistan siemenen. palottelen kuorineen.pesen ensin tietty persikat hyvin. laitan kattilaan ja sokerin paalle. ja vain hyvin vahan vetta.lisaan tarvittaessa. keitan hiljaisella tulella kunnes sakeutuu. loppuvaiheessa lisaan sitruunanmehua. ja on hyvaa. persikat voi myös kuoria.<br>taalla sataa ja ukkostaa mutta on lamminta.<br>ihanaa viikonloppuaSateenkaarihttp://www.blogger.com/profile/02933614298886405630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-65337526324760421042008-12-19T12:48:00.000-08:002008-12-19T12:48:00.000-08:00Nami,kuulostaa tosi herkulliselta hillolta.Omateko...Nami,kuulostaa tosi herkulliselta hillolta.Omatekoiset hillot ovat hyviä. Joskus tulee niitäkin tehtyä kun täällä on niin paljon hedelmiä.Yaelianhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-74066496557353792002008-12-19T10:40:00.000-08:002008-12-19T10:40:00.000-08:00maamaa: marmeladi tehdaan myos aika lailla samalla...maamaa: marmeladi tehdaan myos aika lailla samalla tavalla. On tosi hyvaa just jogurtin sekaan tai leivan paalla :) Tykkaan tehda hirveesti hilloja erilaisista hedelmista, kokeilla kaikkea uutta :) Jos sullakin joskus on aikaa/halua niin suosittelen. Valista tallainen uurastaminen on kuin terapiaa.<br><br>sateenkaari: Kiitos paljon :) Olisi kiva saada ohjeesi persikkahillolle, en ole sita maistanutkaan. Hyvaa viikonloppua :)Helihttp://www.blogger.com/profile/08402911083519789694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-71825478273531611642008-12-19T09:15:00.000-08:002008-12-19T09:15:00.000-08:00nayttaa hyvalta.ja varmasti sita onkin. omatekoise...nayttaa hyvalta.ja varmasti sita onkin. omatekoiset hillot ovatkin niita parhaimpia. mina olen tehnyt joka vuosi persikkahilloa. kiitos ohjeesta.Sateenkaarihttp://www.blogger.com/profile/02933614298886405630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2274404636212325803.post-51125281905335911512008-12-19T08:16:00.000-08:002008-12-19T08:16:00.000-08:00Nam, kuullostaa hyvalta; vahanku marmelaadia :)ehk...Nam, kuullostaa hyvalta; vahanku marmelaadia :)<br>ehkapa kokeilen vamistaa jossain valissa, on varmasti tosi hyvaa esim paahtoleivan paalla ja viilissa/luonnon jugurtissa! :)<br><br>Kivaa viikonloppua ja hilloilua!MaaMaahttp://www.blogger.com/profile/15649264841697884590noreply@blogger.com