torstai 30. lokakuuta 2008

Blogi telakalla vähän aikaa

 

Aion muutella blogin sisältöä vähän seuraavien parien päivien ajan. Tämän takia blogin toimivuus ja ulkonäkö voivat olla vähän heikomman puoleisia, antakaa anteeksi. Kun kaikki on taas OK jatkan kirjoittelua normaalisti :) Paremman blogin puolesta.

4 kommenttia:

 1. Välillä on kiva laittaa blogi ihan uusiksi, se on vähän kuin vaihtaisi sisustusta kotona, sitten taas innostaa ihan erilailla. Mä kyllä vekslailen hiukan liikaakin välillä.

  Mutta tää näyttää nyt aika ihanan raikkaalta.

  VastaaPoista
 2. Terve Itkupilli! Olen samaa mielta kanssasi tuosta sisustamisesta :) Kunpa voisin pistaa kodin alusta lahtien uusiksi...paatin siis uudistaa internet kotini taysin erilaiseksi :) Kiitos myos kehuistasi. Viela ainakin taman paivan aion tyoskennella ahkerasti taman parissa.

  VastaaPoista
 3. No wau, todella hieno pohja! Kiva, kun jätit kommentin blogiini, niin löysin tänne!

  Katsoin muuten tuon sinun diaesityksen. Siellä oli muutama jänskä kuva, jossa uimarannan kupeessa oli joku "linnoitus" tmv. Aika psykon näköistä - mikä se on? Vai onko se "jäänne" sotien ajoilta?

  VastaaPoista
 4. Terve elegia!! Tervetuloa myös tanne puolelle :)
  Se linna niissa kuvissa on nimeltaan Kiz Kalesi eli neitsytlinna. Se sijaitsee 60 km paassa Mersinin kaupungista ja on Mersinin ehka yksi tarkeimmista matkailukohteista. Se on rakennettu 1100 luvulla byzanttien toimesta ja silla on sama tarina kun Istanbulin Kız Kulesilla eli neitsyttornilla: prinsessa viedaan sinne suojaan ennustukselta jossa vaitetaan prinsessan kuolevan kaarmeenpuremaan. Kaarme kuitenkin vahingossa tuodaan korissa linnaan, se puree prinsessaa ja prinsessa kuolee. Ties sitten kumpi rakennus on sitten se oikea :D Tuolla alueella on muutenkin paljon raunioita vanhoista kaupungeista ja rakennuksista. Kız kalesin sisalla taasen on kirkkoja, asuntoja seka tunneleita. Kiz kalesi on varmaan Mersinin isoin turistirysa. Sen edessa on iso hiekkoranta seka paljon ravintoloita seka rihkamakauppoja. Hotelleja ja motelleja on useita kymmenia. Tuo alue on kuitenkin paaosin turkkilaisten lomailijoiden suosiossa. Silloin talloin olen tormannyt venalaisiin ja saksalaisiinkin :)

  VastaaPoista