keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tällä viikolla on ollut kaikki hyvin :)

 

Tämä viikko on lähtenyt käyntiin mainiosti!

Eilen tuli postissa ilmoitus siitä että vihdoin olen saanut kansalaisuuden ja nyt ainoaksi työksi jää vain henkilökortin hakeminen :) Jippii!! :) Pitkä odotus on siis ohi .

Tänään käytiin myös ultrassa taas ja siellä pienenpienet kaksi sydäntä sykkivät :) Raskausviikko 8 on meneillään eli 7 + 2 oli tänään mittarissa. Lääkäri määräsi minut jatkamaan lepolomaani sillä keskenmenon riski on yhä edelleen suuri. Kuitenkin sydänäänien kuuleminen oli hienoa :) Valitettavasti olin menettänyt pari kiloa painostani vaikka syön todella useasti ja paljon  enemmän kuin ennen. Enkä tee muuta kuin makaan päivät. Lääkäri määräsikin minut pakkosyöttöön niin kauaksi aikaa kunnes pahoinvointia ei ole. Eikä sitä ole ollutkaan vielä yhtään. Parina päivänä etoi hiukan mutta johtui kait syömästäni ruoasta enemmänkin kuin raskaudesta.  Toivon mukaan koko pahoinvointia ei tule. *rukoilee*  Ei oikein ole ollut muutakaan raskausoiretta kun nälkä ja väsymys. On kuitenkin ihana tietää että vatsassa kaikki on hyvin.

Viime viikko oli täynnä säpinää. Torstaina isäni saapui tyttöystävänsä kanssa. He onneksi ymmärsivät tilanteeni hyvin ja kiertelivät itsekseen päivisin ostoksilla. On hyvä että he tuntevat kaupungin jo ennestään :) Sain isältäni lahjaksi ihanan enkelikaulakorun (plus tietty ison läjän muita ihania tuliaisia)  jonka aion pitää kaulassani koko raskauden ajan. Toivottavasti se tuo onnea :)  Kiitos vielä kerran isä kun tulit ja toivottavasti tulette taas uudestaan pian!! :)

Viime viikolla mieheni tietokone myös hajosi ja hän vei sen korjattavaksi. Korjaus kestikin koko viikon ajan sillä kone saatiin takaisin vasta maanantaina. Viime viikon mieheni käytti siis suurimman osan päivästä minun tietokonettani. Täten oma tietokoneaikani oli aika vähäistä mutta oli rattoisaa olla välistä erossakin siitä :)

Tällä hetkellä kotona on käly, anoppi ja mieheni täti jotka huolehtivat ruoka – ja huoltopuolesta täydellisesti :) Päivät minulla menee telkkaria katsellessa sekä heidän kanssaan rupatellessa. Mahdollisimman vähällä stressillä :)  Mieheni täti jatkaa matkaansa ensi viikon lopulla kohti Kahramanmarasia jossa hänellä on myös paljon sukua. Käly ja anoppi jäävät meille ainakin kesäkuun loppuun asti. He ovat jo hiljalleen keskustelleet keskenään että ottaisivat minut mukaansa takaisin Pazarcikiin, mutta en todellakaan aio lähteä sinne käristelemään pallomahan kanssa. Täällä olo on turvallisempi mieheni kanssa :)

Mutta tulipa paljon taas tekstiä. Hyvää loppuviikkoa kaikille teille ihanat ystäväni! :)

17 kommenttia:

 1. Täällähän on joka kerta hyviä uutisia, mashaAllah!

  Onnitelut kansalaisuuden saannista ja voi miten ihania apulaisia sinulla siellä on.

  Toivottavasti pahoinvointia ei tulekaan. Itse en ole ollut onnekas sen sunteen vaan se on kestänyt rajuna puolet raskaudesta joka kerta.

  Oikein hyviä vointeja!!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiva lukea kuulumisia!

  Ihanaa kuulla,että sait kansalaisuuden, vihdoin! Ne mutlu Türküm diyene... ;)

  Jännää, kaksi pientä ihmisenalkua...
  Voi oikein hyvin!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudesta kansalaisuudesta!
  Ja ihanaa että raskaus sujuu hyvin ja toivottavasti jatkuukin hyvin, ilman suurempia pahoinvointeja.
  Sulla on kyllä onni kun anoppi ja käly pitävät susta hyvää huolta:-)

  Hyvää loppuviikkoa Heli!

  VastaaPoista
 4. OOONNNNEEEEAAAA!!!!Kansalaisuudesta. Minakin peukutan taalla ,ettei pahoinvointia tulisi.Yleisempaahan lienee,etta pahoinvointi on ihan alkuraskaudesta.Monella kolme ekaa kuukautta. Mutta tamakin varmaan on niin yksilöllista.
  Onpa hyva,etta hoitavat sinua siella. Ymmarran hyvin,etta haluat jaada kotiin miehesi kanssa.Niin minakin haluaisin tuossa tilanteessa.
  Aurinkoisia ja kivoja odotuspaivia laiskotellen.Pidappa huolta teista kolmesta+ tietty myös tietenkin siita neljannesta,eli lasten isukista.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut nyt tänne vielä kanssa! Ja upeeta, että se kansalaisuuskin VIHDOIN järjestyi!! Hyvät uutiset seuraa toisiaan :)
  Pienet onnen-amuletit on kivoja, siitä enkelikorusta tulee sitten lapsillekin muisto-esine! Vähän niinkuin mun " onnen aasi", muistatko? :)

  Hyvä, että suku auttaa - kunhan eivät käy hermoille ;)
  Ja tottakai sun paras paikka on miehesi kanssa!!

  Ota edelleen rennosti, syö syö syö ja pidä huoli masukkaista! Ollaan hengessä mukana täysillä! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea kansalaisuudesta!
  Ihanan lahjan sait isältäsi :)

  Kylläpäs anoppi ja käly meinaavat pitkään apulaisina pyöriä...kestääkö hermot? Minä itse kun en jaksaisi ketään vierasta pitkään katsella...olkoon sukua tai ei.

  Alkuraskauden painonlasku on aika yleistä, ei syytä huoleen. Voi hyvin ja syö hyvin ;)

  VastaaPoista
 7. Hienoja uutisia! Onnea kansalaisuudesta! On se mukava aina nykaista hihasta vaaleanpunainen kortti tarvittaessa ja kyllahan se helpottaa muutamia asioita tassa maassa.

  Myötaelan tallai etaisesti raskauttasi. Lukiessani juttuasi tuli kyyneleet silmiin. Mina kun olen tallainen itkupilli. İsasi tuoma enkelikoru on varmasti hieno lahja.

  Pida hyva huoli itsestasi ja pienista. Olet onnekas kun sinulla on saatavilla apua nyt kun juuri sita kovasti tarvitsetkin. Mukavia herkutteluhetkia (sina saatkin herkutella aivan luvan kanssa) ja lokoisaa oleskelua!

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon uudelle turkkilaiselle :-D

  Ja jaksuja raskaudelle! Kyllä sitä sitten saa taas rientää pää kolmantena jalkana kun syntyvät ;-D

  VastaaPoista
 9. Oma alkuraskauteni oli silkkaa pahoinvointia. Äidin keho kuulemma tuottaa enemmän keltarauhashormonia, mille on käyttöä. Raskauden puoliväin jälkeen tilanne tasaantuu. Hienoa kun vointisi on hyvä, ja sinulla on seuraa. t Annu

  VastaaPoista
 10. "Ne Mutlu Türküm Diyene"- se on NIIN kaunis lause, ja sita olen hokenut sen jalkeen kun kansalaisuuden sain.

  ONNEKSI OLKOON- on kivaa olla turkkilainen:)

  Nauti rauhassa olostasi, ja anna muiden passata. Mina olin poikaa odottaessa huonompi vointinen- tyttöraskaus oli kaikin puolin helpompi.

  Ihanaa viikonloppua Mersiniin!

  VastaaPoista
 11. Onnea kansalaisuudesta ja onnea raskaudesta!!! Näköjään se on niin, että mitään ei tapahdu pitkään aikaan ja sitten kun tapahtuu, niin kaikki kerralla! Mutta sun kohdalla hyvä näin. :) Nyt vain lepäilet ja lepäilet -ja pikku vinkki: nyt saa syödä herkkuja niin paljon kuin vatsa vetää!

  Jaksuja! :)

  VastaaPoista
 12. mizyena: Kiitos paljon :)
  Olen pahoillani etta olet joutunut karsimaan pahasta pahoinvoinnista raskauksien aikana. Mutta kylla sen aina jotenkin kestaa. Olen itsekin pyrkinyt jo motivoimaan itseni sita vastaan. Hyvan asian johdosta sita kuitenkin voidaan pahoin eiko? :)
  Sulle myos hyvaa viikonloppua!!

  Sevda: Ne mutlu türküm diyene tosiaankin :D
  Kiitos paljon toivotuksistasi!

  Yaelian: Kiitos paljon toivotuksistasi! :) Sinulle myos oikein hyvaa ja lamminta viikonloppua! Onko siellapain jo helteet alkaneet?

  sateenkaari: Kiitos paljon! :) Vihdoin liityin teidan iloiseen joukkoonne! :) Pitaisi vain kayda hakemassa se henkilokortti viela jossain vaiheessa mutta tassa tilassa se on liian riskaabelia. Mieheni taten kay kysymassa virastosta voiko sen hakea vasta parin kuukauden paasta. Jos ei niin sitten mun on vain pakotettava itseni liikkeelle.
  Sulle myos ihanaa viikonloppua! :)

  Maamaa: Kiitos paljon toivotuksistasi! :) En ajatellutkaan tuota muistoesinetta mutta joo, tasta saan tosiaan ihanan esineen jonka voin jatkaa eteenpain omille lapsilleni :) Ihana idea!! :)
  Ma puhun nykyaan etta taalla sita vaan kasvatellan vesimeloneja auringossa :D Vesimelonit kun naina paivina kasvavat pelloilla auringossa.. :D

  Susadim: Kiitos paljon! :)
  Kylla valista hermot menee kun he olevat ottaneet kontrollin kaikesta ja vaihtelevat koko kodin jarjestyksen. Sitten tietty on anoppi joka on ylisuojeleva kaikesta eika anna mun edes menna keittioon 'ettei vaan vauvat tipu'. Kyllahan se valista ottaa hermoille mutta yritan olla ajattelematta liikaa :) Mita stressittomampi olen sita paremmin voin :)
  Sulle myos hyvaa viikonloppua! :)

  Meltem: Kiitos :) Ihanaa kun on myotaelajia mukana! :) Kylla apu tosiaan on tarpeen ja sita on saatavilla kivasti :) Ovat jo suunnitelleet olevansa meilla koko raskauteni ajan...katsotaan nyt minkalainen olo mulla tulee olemaan tulevaisuudessa. Kaksoset on iso juttu :)
  Kunpa niita herkkuja menisi alas mutta kaikki makea saa hirvean allon olon aikaiseksi joten makeaa en ole pystynyt syomaan tippakaan. Ruokaa vaan ja hedelmia syon. Kunpa makeaa vain tekisi mieli :) Ehka tilanne muuttuu tulevaisuudessa...

  Annu: Ikavaa kuulla etta olet voinut tosi pahoin raskaana ollessasi. Tama taitaa tosiaan olla kovin yksilollinen juttu. Ymparillani en ole kuullut montaa pahoinvointi tarinaa, painvastoin pahoinvoivat tuntuvat olevan vahemmistossa. Mutta aina olen sita mielta etta en ole niin onnekas koskaan eli jossain vaiheessa se iskee viela :) Talla hetkella jokainen hyva paiva on plussaa ja tarkoittaa yhta pahoinvointipaivaa vahemman :)
  Hyvaa viikonloppua! :)

  Ebrufin: Kiitos paljon! :) Yritetaan nauttia olosta niin pitkaan kun nautittavaa on :D
  Ikavaa etta sinakin olet karsinyt pahoinvoinnista.
  NE mutlu Türküm diyene :D
  Hyvaa ja aurinkoista viikonloppua!!! :)

  Pia: Kiitos paljon! :) Lepaillaan ja herkutellaan silla mika menee alas :D Eli valitettavasti tahan ei kuulu makea...makea saa aikaiseksi aivan hirvean allon olon joten olen taysin suolaisella linjalla. Onneksi keittajia on useita :)
  Hyvaa viikonloppua sinullekin! :)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä lepolomaan ja mukavia tv-hetkiä! ihana suku kun pystyvåt apunasi olemaan. Kivaa oli varmaan saada Suomesta vieraita vaikket voinutkaan kierrellä missään mukanamutta näkeminen mukava myös. Joudut varmaan nyt perumaan Suomen matkasikin mutta sitten käyt kun raskaus ohi ja lasten kanssa onnistuu matkata.onnea!

  VastaaPoista
 14. Onnea vaan kansalaisuudesta .Lyhyestä virsi kaunis..Tää on kolmas viesti ja jospa tää nyt täällä näkyis;)Vai paukahtaako kaikki yhtä aikaa :).Parina päivänä laittanu ja ne näkyy mulla,mut sit ku tuun uusika katteleen kun blogilista ilmottaa et jotain uutta on niin ne katoo..Ärsyttää:).

  VastaaPoista
 15. Heli, ihanaa, se kaksi sydänääntä on kyllä se ihanin uutinen, mutta onhan toi kansalaisuuskin tosi mahtava juttu, tosi ihanaa lukea näin ihania uutisia.

  VastaaPoista
 16. hienoa Likka että kaikki nyt kunnossa Kun kutsu kävi saatan syys--lokakuussa käydä piipahtamassa jos saa halpoja
  lentoja vaikka proidisi kanssa jos innostunut kiitos vielä vieraan varaisuudesta ,Uskaltaako E mennä enään apteekkiin ???
  terveisin Faijasi

  VastaaPoista
 17. Myöhäiset onnittelut kansalaisuudesta. Hieno homma että sen sait. Mukavaa että sulla on ollut ja on apuja siellä kotona.
  Täällä kärsitty lievästä pahoinvoinnista tässä raskaudessa mutta muuten kaikki mennyt hyvin! Ihanan lahjan olet isältäsi saanut <3

  VastaaPoista