lauantai 1. elokuuta 2009

Huh huh

Viimeisten parin viikon tapahtumia nopeasti listaan.

* Mieheni isoveli perheineen kävi ja meni. Heidän kanssaan vietimme antoisat kaksi viikkoa. Kiitos heille kaikesta ihanasta avusta myös kodinhoidossa :)

* Anoppi ja käly vihdoin lähtivät takaisin kotikyläänsä. Mieheni isoveli heitti heidät kotiin mieheni autolla käydessään samalla tervehtimässä sukulaisiaan sielläpäin.

* VIHDOIN pääsin itse sisustamaan kotiani niin kuin ITSE haluan. Muutoksia ollaan tehty kivasti ja kummasti mieheni on myös ehdotellut monia asioita muutettavaksi. Seuraavien parin viikon sisällä on kaikkea kivaa tiedossa kotiin :) Isoveljensä kanssa jo asensivat meidän eteiseen ja käytävään hienot spottivalot jotka toimivat ajastimella. Näin ei tarvitse iltaisin kotiintullessa tai vessaan mennessä etsiskellä valokatkaisijoita.

* Kolmen viikon päästä saamme taas vieraita, mutta tällä kertaa yllätyksenä oman äitini ja pikkuveljeni :) He yllättivät meidät täysin ilmoittamalla yhtenä päivänä ostaneensa jo liput elokuun lopuksi yhden viikon vierailua varten. Tosi ihanaa! Tervetuloa jo nyt!!! :))

* Meillä on kotona ilmastointi ollut päällä joka päivä sillä täälläpäin Mersiniä tuntuu helle olevan TOSI inhottava. Kotona ei toimi samanlainen läpiveto kuin vanhassa kodissa ja meren läheisyyden takia kosteutta on ilmassa enemmän. Istummekin päivisin olkkarissa ilmastoinnin alla nauttien laiskuudesta ja lomasta kaksistaan. Välistä mieheni käy iltaisin ulkona kavereidensa kanssa, välistä käymme kaksistaan.

* Mieheni tietokone sanoi taas kerran tilt pari viikkoa sitten joten se vietiin korjattavaksi. Tarkoitukseni oli jo aikaisemmin että jos ongelmia taas tulee, mieheni aikoisi heti myydä koneen pois ja ostaa jonkun paremman tilalle. Näin tehtiin eli kone on nyt myyty ja sillä silmällä seuraillaan tarjouksia josko saisimme jonkun hyvän koneen tilalle. Tällä välillä tietenkin mieheni käyttää minun konetta, joten en pääse kovin paljoa nettiin enää. Parempi näin, mulla on jäänyt enemmän aikaa kutomiseen :) Vauvojen peitto on jo melkein puoleksi valmis.

* Raskaus on jo yli puolivälin, näin voidaan virallisesti sanoa. Raskausviikkoja on 18+5 takanapäin ja kävimme pari viikkoa sitten lääkärillä viimeksi. Saimme tietää, ja nähdä, että yksi vauveleista on selvästi poika ja toinen on vielä ujo piimä joka ei suostunut itseään näyttämään "sieltä". Lääkäri sanoi että hän näkee tytön mutta ei voi olla sataprosenttisen varma. Mikä parhainta olisi jos saisimme tytön ja pojan :) Pojalle olemme jo nimenkin yhteispäätöksellä löytäneet (kerron sitten kun ovat syntyneet). Tytölle en ole vielä mitään keksinyt. Jonkun lyhyen mutta kumpaankin kieleen sopivan nimen aion hänellekin löytää.
Vatsa on taas kasvanut hurjaa vauhtia mutta näyttää edelleen sopivan suloiselta :) Tänään aamulla vaa'alla painoin jo 59,5 kiloa. En ole siis koskaan elämässäni painanut näin paljoa :) Olin raskaaksi tullessani 54 kiloinen. Herkuteltua on kyllä tullut ihan hirveesti viimeisen parin viikon aikana :)

Lyhyesti virsi kaunis, paljon on tapahtunut ja nyt vaan nautimme toisistamme ja uudesta kodistamme.

Kaikille hyvää viikonlopun jatkoa! Laittelen taas kuvia enempi kunhan pääsen vähän pidemmäksi aikaa koneelle :)

7 kommenttia:

 1. Sellaiset spottivalot ovat ihanat.Meilla oli olkkarissa,kun edellisen kerran asuttiin taalla Antalyassa.Eika mene sahköa liikaa,kun toimivat ajastimella.İhanaa varmasti laitella kotia nyt oman mielen mukaan.
  Luulis,etta meren laheisyys toisi viilentavia ilmavirtojas teille sinne korkeuksiin.Meilla ainakin on viime paivina puhaltanut merelta ihana tuulenvire.İlmastointiakaan ei ole paivalla paljoa tarvinnut.
  Jannaa odottaa tietoa siita,onko toinen vauvoista tyttö.Mutta paa-asia,etta ovat terveita.
  İhania massunkasvatuspaivia naapuriin.

  VastaaPoista
 2. Tyttö ja poika kaksoset olisi kyllä aika ihanat! Mielenkiintoista odottaa tietoa.

  Ihanaa kun olet voinut niin hyvin raskausajan. Toivottavasti vauva-aikakin on sitten yhtä seesteistä.

  VastaaPoista
 3. ihanaa nautiskelua elamasta - kaksin! :) hyvia vointeja jatkossakin!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun vihdoinkin pääset järkkäämään uutta kotia vapaasti!
  Ja hienosti näyttää raskaus sujuvan:tyttö ja poika,kiva juttu! Helppoa jatkoa raskaudelle...

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa löysin tänne ja mitä täällä näkyykää, ihanaa vauvan tai vauvojen odotusta!!

  Kaikkea hyvää jatkoon :)

  VastaaPoista
 6. Vihdoin ehdin lukemaan postauksesi! :)
  Ihanaa, että olette päässet itse laittamaan kotia sellaiseksi, kun haluatte ja noi spottivalot kuullostaa tosi käteviltä. Luxusta, sanois mun veljentyttö :)
  Uskomatonta, että raskautesi on tosiaan jo puolenvälin yli! Niin se aika rientää! Vauvamasusi on varmasti ihana, mutta oot kyllä tosi kevyt! (mutta lähtöpainokin oli...:))

  Kiva jos laitat kuvia! Jään odottelemaan.
  Iloista viikonloppua, toivottavasti helle ei tainnuta! :)

  Niin, ja vielä kerran kiitos Istanbul-vinkeistä! Se oli aivan upea kaupunki enkä yhtään ihmettele, että sinulla on sinne kaipuu usein. Mäkin haluan päästä edhottomasti uudelleen!!! <3

  VastaaPoista
 7. En ole minäkään vähään aikaan päässyt tänne, olette muuttaneetkin välillä. Onnea uuteen tupaan, kaunista on sisällä ja kauniit on maisematkin.
  Ihanaa jos tulisi tyttö ja poika kerta heitolla, pääasia kuitenkin että hyvin voitte kaikki kolme. Hyvää jatkoakin toivotan!

  VastaaPoista