sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Pääsiaistervehdys

Näin aluksi kaikille hyvää pääsiäistä! Täällä Turkissa sitä ei vietetä joten aina minulta unohtuu milloin mikäkin päivä on.

Podenn huonoa omantuntoa etten ole ehtinyt enää blogiani päivittää vaikka oikeastaan sitä aikaakin olisi. Mulla on aivokapasiteetti aivan täysin nollissa viime päivinä johtuen meidän kiireistä, mutta toivon että nyt kiireiden päättyessä pääsisin taas vanhaan rytmiin. Ihanaa kuitenkin kun te lukijat ette ole minua hylänneet: olen jopa saanut yhden lisälukijan listaani oikealla :D Tervetuloa!

Viimeisin viikko meni taas vieraillessa naapurikaupungissa sekä kotona. Perjantaina meillä oli vieraita myös joille taas mieheni sai mainostaa glögiä :D Meillä se tuntuu olevan jo perusjuoma vieraille iltaisin teen seuraksi :D

Minulle tehtiin pari operaatiota joiden takia olen nyt lepolomalla. Miehelleni jäi hoidettavaksi keittö sekä tarjoilu, joista hän selviää todella hyvin. Olen ylpeä :) Seuraavat kymmenen päivää ovat meille myös pelkkää jännitystä ja odotusta, minä leväten, mies puuhaillen :) Pyrinkin kirjoittelemaan tännekin enemmän.

Munarikasta pääsiäistä toivotellen :)

12 kommenttia:

 1. Hengessa ollaan mukana myös taalla naapurissa! Hurjasti tsempitysta!

  VastaaPoista
 2. Paljon lepoa ja peukkuja! Täällä me lukijat pysytään, vaikka välillä oletkin muita juttuja tekemässä..

  VastaaPoista
 3. Suuri halaus,ja taallakin peukut pystyssa. Toki me ymmarramme,etta on sita valilla muutakin tekemista,kun koneen aaressa istuminen. Mutta aivan ihana kuulla sinusta.olen kaivannut.
  Samoin sinne paasiaista!

  VastaaPoista
 4. Ei hätää, minä en ainakaan hylkää! :) On ollut vähän ikävä, mutta tilanteesi on täysin ymmärrettävä ja on tosiaan vaan ihan hyvä, ettei roiku liikaa netissä.

  Lepää hyvin mielin. Minäkin pidän peukkuja! Haleja!

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan! Ja peukut pystyssä!!

  VastaaPoista
 6. Täällä sivusta seuraaja myös peukuttaa, minulle tehtiin vuosi sitten myöskin 'operaatio'. Nyt tuossa vieressä tuhisee 3kk ikäinen pieni mies, joten voin vain muistella miten jännitti nuo piinaviikot :)
  -sari-

  VastaaPoista
 7. Minä myös säännöllinen vierailija vaikka kommentointi jäänyt, sori.

  Nyt on pakko kommentoida että peukutukset myös täällä että teidän haave vihdoin toteutuisi! Hirveästi tsemppiä!

  Terveisin Heidi Vaasan lähistöltä

  VastaaPoista
 8. Kerro heti millon saa peukun laskea alas, olen alusta saakka jännittänyt mukanasi :) Itse sain tänään ystävältäni pyynnön mennä hänen synnytykseen mukaan, miehensä sijaiseksi. Jännää!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille toivotuksistanne ja peukutuksistanne :) Kylla niille on nyt tarvetta kun ei paivat tunnu menevan eteenpain ollenkaan.

  VastaaPoista
 10. Täällä on kanssa peukut, isovarpaat ja tukkakin pystyssä teille, kuten jo sovittiinkin toisaalla :)
  Kirjottelet kun kerkiät ja kun siltä tuntuu, me uskollisesti ootellaan päivityksiä :)

  halitus!

  VastaaPoista
 11. Jannittaa taallakin ihan teidan puolestanne!!!

  VastaaPoista