perjantai 25. marraskuuta 2011

Kaksi vuotta sitten....
Tata kirjoittaessani aamulla tasan kaksi vuotta sitten olimme lahdossa normaaliin supistuskontrolliin laakarille kun sain tulosten jalkeen tietaa etta TANAAN olisi se paiva jolloin minusta tulisi vihdoin AITI. Tai no, onhan sita aiti jo raskaanakin mutta konkreettisesti se paiva alkaa tasta lahtien :)

Silloisista kaksikiloisista raapaleista on kasvanut n. 15 kiloisia, n. 94 senttisia rakkauspakkauksia, joiden kanssa mikaan paiva ei ole samanlainen :) Tahan viime vuoteen on mahtunut paljon, mutta onneksi on ollut helpompaa kuin lasten ensimmaisena elinvuotena. Paiva kerrallaan mennaan eteenpain ja koetetaan jaksaa naita kahta ihanaista uhma-ikaista. Paivansateet!

Paljon onnea Esma ja Eren :)

5 kommenttia:

 1. Onko siitä todellakin jo 2 vuotta??!! Ei voi muuta kuin Onnitella äitiä sekä iskää ja tietenkin maailman suloisimpia kaksosia <3

  VastaaPoista
 2. Siivetön vei jalat suustani :) !! Onnea kaksosille ja tietysti myös äipälle ja iskälle :) sisko ja sen veli ovat molemmat suunnattoman suloisia! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea kaksosille! Kasvavat näemmä kovaa vauhtia teidän lapsoset, sillä oma runsas kolmevuotiaani oli viime mittauksessa (3v. neuvola) n.15 kiloa sekä suurinpiirtein saman pituinen. Ja kasvaa kuitenkin käyrien mukaan.

  VastaaPoista
 4. Myöhastyneet Onnentoivotukset kaksosille ja vanhemmille!
  Kyllapa todellakin on aika kulunut nopeasti.

  VastaaPoista