sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ei ole reilua!!!

Siis eiko tassa maassa ole yhtaan ihmista joka haluaisi myyda autonsa meille!!???!!! Joka paiva mieheni soittaa kolmelle neljalle automyyjalle mutta KUKAAN ei meista ole tykannyt, paitsi huijarit. Edellisen postauksen huijarin lisaksi törmasimme viela toiseen huijariin (jonka mina löysin, jee!) mutta talla kertaa emme langenneet siihen ansaan. Pitaisikohan tassa ruveta jo itkemaan puhelimessa ja ryveta itsesaalissa etta saisi jonkun myyjan sydamen heltymaan. Tai onko se vain kirjoitettu etta me emme autoa edullisesti loyda. Vai onko se vaan niin tata....argh...

On meilla sentaan ihan kivojakin juttuja tapahtunut. Eilen isani tuli hoitamaan lapsia joten lahdimme heti aamusta mieheni kanssa Forumiin. Olipa vapauttavaa olla joskus siella ilman lapsiakin, niita hetkia ei hirveasti ole. Loysin vihdoin itselleni mustat, korottomat nahkasaappaat 60 TL ja mieheni uudet kengat kouluun, aitoa nahkaa, 50 TL. MUTTA siina se hyva olikin. Me EMME loytaneet uutta astianpesukonetta Mediamarktista vaikka niin toivoin. Oli aivan liian kallista. Missa vaiheessa niista on tullut nain kalliita??!!??! Hintahaarukka oli 500 - 2000 TL!

Kunpa asuisimme Istanbulissa jossa olisi halvempaa jos vain tietaa paikat. Ns. spotçu:t on kauppoja jotka myyvat jossain pienessa paikassa hevon kuusessa (ennen ainakin Istanbulissa Topkapin postin takana) kaikkien merkkien kodinkoneita tosi halvalla. Sielta ollaan ostettu meidan kaikki isot kodinkoneet: jopa jaakaappikin ostettiin Istanbulista ennen muuttoa Mersiniin. Se nokotti Istanbulissa paketissa meidan ruokahuoneessa pari kuukautta odottamassa muuttoa :D Nyt seuraan minkalaisia hintoja netissa on ja varmaan ensi viikosta kayn katsomassa tietamiani alueita Mersinissa, josta voisi halvemmalla saada. Paatin jo ainakin merkista: Profilo! *tasta se lahtee*

Tanaan mieheni on vuoristokavelylla koko paivan. Mersinissa on vuoristoseura joka jarjestaa helppoja, kaikille avoimia, 15-20 km kavelyja Mersinin lahialueilla. Tama on toinen kerta kun mieheni sellaiseen osallistuu. Ekalla kerralla kotiin hiipi illalla HYVIN vasynyt ja hiljainen mies jolla oli paikat kipeana pari paivaa :)

Hyvaa sunnuntaita!
6 kommenttia:

 1. No voi ei! Pidetään peukkuja että auto löytyy :) Oliko vanhassa joku vika?

  Gaziantepista löytyy pari kauppaa keskusta-alueelta jossa myydään miestin varrellisia ja varrettomia nahkakenkiä 30 TL/pari. Viime vuonna vielö 25 TL/pari. Sieltä ollaan ostetu paljon kenkiä ja tuomisiksi asti. Turkkilassa tiedetään ulkonäön suhteen enemmän kuin Suomessa. Siellä on suorastaan mageita popoja! Suomessa vastaavat pappamallit maksaa alkaen 150 euroa, huoh!

  Miten olisi tehtaanmyymälät tai sitten vähän käytetyt?(astianpesukonetta ajatellen).

  Sunnuntaita teille Mersiniin ja halauksia lapsosille! <3

  VastaaPoista
 2. Hei Heli, Löysin blogiisi Karoliinan blogin kautta, olipa kiva lukea elamastanne lasten kanssa Mersinissa, lapsiperheen elama kiinnostaa kun itsekin asustelen Turkissa pienen tyttaren ja turkkilaisen mieheni kanssa. Toivottavasti ajopeli löytyy!

  VastaaPoista
 3. ONpa kurja juttu,että auton löytyminen on noin hankalaa.Tsemppiä että ei enään tule huijareita vastaan ja toivottavasti löytyy se auto.Ja kiva kun isäsi vapautti sinut lastenhoidosta;)

  VastaaPoista
 4. Siiveton: Vanhassa autossa ei ollut muuta vikaa kun etta se oli vanha jo eli 2002 vuosimalli. Oli aika se vaihtaa uudempaan. Me ei tosin oltu varauduttu siihen etta se myytaisiin niin nopeasti :)
  Taalla tosiaan on hirvean hienoja kenkia, kaikkeen makuun ja kukkaroon loytyy! Kiva kuulla etta tekin olette loytaneet oman "aarrearkkunne" taalta :D

  Petra: Tervetuloa lukijaksi! Missapain Turkkia asustelet/asustelit?

  Yaelian: Kiitos paljon toivotuksista. Taalla alan olla jo aika kypsa tahan autonmetsastykseen :)

  VastaaPoista
 5. Ainakin täällä Antalyassa on Darcyssa astianpesukone tarjouksessa 499TL ja siitä saa Darcyn synttäreiden kunniaksi vielä 20% pois(kaikista tuotteista).
  Auto minulla on ulkomaan rekisterissä, halvempia kuin täällä, ja sitten aina pulen vuoden välein käyn leimaamassa sen.

  VastaaPoista
 6. Hei Heli! Gecmis olsun autokaupoillenne tähän asti. Me ostimme neljännen lapsemme jälkeen käytetyn tila-auton Istanbulista. Se oli katastrofikauppa. Tulimme niin huijatuksi ja se auto tuli maksamaan meille moninkertaisesti myyntihinnan. Silloin tuli mieleen se vanha sanonta "köyhän ei kannata ostaa halpaa". Ja autokauppiaisiin ei ole luottamista, ei yksityisiin, mutta ei myöskään liikkeisiin:(. Toivottavasti teillä käy paremmin ja se oikea löytyy!

  VastaaPoista