perjantai 17. helmikuuta 2012

Helmia helmikuussa :)


Just joo, tulipas taas keksittya otsikko. En tieda onko helmia tarjolla, mutta kuulumisia sitakin enemman! :D

* Jonkin aikaa sitten ostettiin kesan lentoliput Suomeen eli siita iso *WOHOO*-tuuletus tahan! 27. kesakuuta olisi meno ja 30. heinakuuta paluu, pisin aika jonka olen Suomessa viettanyt tanne muuton jalkeen! :) Toivon mukaan en olisi puolet ajasta kipeana kun viimeksi pari vuotta sitten, se ei ollut kivaa. Ja Suomen laakaritkin tunnetusti vain hymyilevat ja tarjoavat keskusteluseuraa 50 EUR:n polikliniikkamaksua vastaan. Jos olet onnekas, voit saada kokopaivaista keskusteluseuraa myos muista potilaista seka laakarista jos joudut maineekkaaseen paivystykseen odottamaan, ihmeelliseen 100 EUR:n kokonaishintaan! Oli kallis reissu se, ja ostankin laakkeita taalta jo ennen matkaa yleisimpia sairauksia vastaan ettei tarvitse tuota kaaosta uudestaan kokea.

* Viimeiseen postaukseen viitaten, hajurakoa anoppiin on talla viikolla pitkitetty. Ei olla kayty viikon sisalla kuin YHDEN kerran syomassa heidan luonaan. Tosin mieheni kay siella useammin, minun ei onneksi tarvitse *voitontanssia*. Huomenna on kylla pakko menna, koska on kalyn synttarit.

* Lapsilla on talla hetkella jokin hirvea tuhmuus-vaihe (tama ei ole virallinen termi) meneillaan. Monta paivaa ne ovat suoraan sanottuna vedattaneet aidille monenmoista hernetta nenaan. Tanaan lensi mustikkapuurot keittion vaalealle matolle ja maidot olkkarin matolle. Yleisen tottelemattomuuden lisaksi aina on tallaisia ihania pienia "piristyksia" tiedossa. Jos siis aidille ei muutenkaan toita riita niin lapset kylla sita minulle keksivat!

* Sain slaagin viime viikolla noustessani muutaman kuukauden tauon jalkeen vaa-alle. Herranjestas olen taas lihonut 3 kiloa ihan huomaamatta! Lupasin itselleni etta lopetan iltaherkuttelun ja suklaan massytyksen jotta kesalla olisin edes siedettavassa uimapuku-kunnossa. Pyydan jo nyt anteeksi kaikilta ihmisilta silmasaasteiden johdosta!

Hyvaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Teillä onkin pitkä loma tiedosssa Suomessa:) Minä jännitän mitä tapahtuu lipulleni,joka on Malevin koneeseen,ja joka on toistaiseksi lopettanut koko toimintansa.Ei minkäänlaista tietoa että pitääkö odotella vai ostaa uusi lippu.Hyvä ,että saat pidettyä vähän etäisyyttä anoppiisi:) Ja kaksoset ehkä ovat lähestymässä uhmaikää? Mukavaa viikonloppua samoin!

  VastaaPoista
 2. Yksi sana: uhma! Ja tämä uhma (kokemuksen syvällä rintaäänellä) ei ole verrattavissa millään tavalla suomalaislapsen uhmaan..Olen haastatellut asiaan liittyen kymmeniä suomalaislapsien äitejä, eikä kenenkään lapsilla ole ollut vastaavaa uhmaa mitä meidän puoliturkkilaisella :D Perhetyöntekijän neuvojakin hain. Kertoi myös sen tosiasian että turkkilainen veri tekee sen agressiivisen puolen :D Odotapas kun vielä kasvavat. Onneksi näistä selvitään <3

  VastaaPoista
 3. Helmikuu helmeilee täällä kun aurinko kimalluttaa lumihankea (vuorilla) -- eli siitä varmaan nimi kuukaudelle on keksittykin ? ;)

  Tsemppiä uhmailuun ja tuhmailuun - saatkin kaikkea aina tuplasti kun on kaksoset. Onneksi sulla on se piiiiitkä pinna ;)

  Mullekin on kuin varkain tullut muutama kilo lisää ... eikai sitä kukaan muu huomaa, mutta itseään ne kyllä vähän ärsyttää. Sokerilakkoon aion mennä minäkin nyt muutamaksi viikoksi - onneksi sokerihimo talttuu tosi nopeasti: jos viikkoon ei mitään sokerista syö niin kummasti sitä ei enää himoitsekaan..

  Mukavaa viikonloppua sinne teille <3

  VastaaPoista
 4. Heh, käytiin tuossa Egyptissä ja ekaa kertaa näin poikani serkun, 2-vuotiaan tytön. Kyllä mulla valahti naama kalpeaksi noin ziljoona kertaa kun katselin sitä uhmaa, menoa ja temperamenttia. Kuvittelin, että meillä on kohtalaisen voimakastahtoinen (mutta kuitenkin tavallaan kiltti ja sangen tottelevainen) poika. En tiedä miten sellaisen tytön kanssa olisinkaan onnistunut, tai no; epäonnistunut!

  VastaaPoista