keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kevaista sisustusta :)


Nyt kurkkijat katsomaan minkalaista meidan kotona on!! Tyydyttakaa uteliaisuutenne :D
3 vuotta sitten kutsuin teita kurkkimaan kotiamme muuttaessamme. Olkkarin ja keittion kuvia voitte nahda TAALTA.

Tanaan viimeistelin vahan aloittamaani sisustusbuumiani. Viela tulevat meille uudet sohvanpaallykset kaikkii sohviin ja tuoleihin seka pari uutta mattoa (pitaisi kayda kattelemassa).

Ekaksi olkkari jonne ostin ikkunaan vain tuollaiset "verkko"-verhot. Kuva on huono mutta toivon mukaan siita saisi edes hiukan selvaa. Verhot eivat maksaneet kun 15 TL/siivu (n. 6 EUR) ihan mittojen mukaan teetettyna. Alla on meidan vanhat laskosverhot.Seuraavaksi meidan ns. vierashuone, joka on meidan kodin hapeapilkku. Se tuntuu olevan aina taynna tavaraa ja ihan sotkussa/polyssa. Viime viikonloppuna kuurasin ja jarjestelin kaikki tavarat huoneessa. Tarpeettomat tavarat lahetin meidan pihan varastoon. Pesin lattiat ja verhot seka ripustin ne uudestaan. Tahan huoneeseen on tulossa uusi matto, joku hiukan pirteampi. Verhot on meidan olkkarin vanhat verhot :)


Ja sitten lempipaikkaani: keittioon! Keittion sisustukseen olen todella tyytyvainen. Viime vuonna kevaalla ostin sinne kuvassa nakyvan pyorean lasipoydan. Yhdelle seinalle laitettiin silloin myos tapetti ja tuoleille teetin sisustukseen sopivat tyynynpaallyset: ruskeakuvioiset talveksi, valkoiset kesaksi. Tana vuonna ostin kesaksi ainoastaan kuvassa nakyvat kukalliset sivuverhot. Ne olivat niin ihanan kesaiset ja halvat (4 TL/kpl eli n. 1,6 EUR) etta tiesin haluavani ne HETI! Alla on yha edelleen meidan vanhat laskosverhot.Ulkona on +20 astetta, aurinkoa on luvattu koko viikoksi. Tasta voi pikkuhiljaa kesa ruveta tulemaan! :)

Hyvaa loppuviikkoa kaikille lukijoille.7 kommenttia:

 1. Toisten koteihin on aina mukava kurkistaa;D Ja meilläkin asteet samoissa lukemissa.Tosin jäin kaipaamaan kylmempää talvea...

  VastaaPoista
 2. Yksi utelias täällä haluaisi tietää, että onko avautuuko keittöstä ovet parvekkeelle? Kiva kurkkia toisten koteihin. Pitäisiköhän itsekkin "kutsua" teidät kylään!

  VastaaPoista
 3. Yaelian: Meilla oli ennatyskylma talvi, onneks nyt lampenee! :)

  Vihreatniityt: Juu, meilla on parveke keittion vieressa jonne paasee keittiosta ja olkkarista. Olisi kiva paasta kurkkimaan sinunkin kotiisi :)

  VastaaPoista
 4. İhanalta nayttaa. kesa on jo tullut kotiinne.Sisustus on kivaa puuhaa, ja siihen innostuu aina nain kevaisin. Taidan huomenna poiketa İkeassa, kun ihan sen naapurissa oleilen taman viikon.

  VastaaPoista
 5. Minäkin päädyin ostamaan extempore-verhot olkkariin. Kevät hullaannus. Pölyä näkyy joka paikassa, joten kunnon siivous-hullaannuskin olisi tarpeen.

  Koteja on kiva katsella. Minusta olisi kiva näytelläkin, mutta siihen mies sanoo, että EI! Ainakin tässä vaiheessa blogiuraani:).

  VastaaPoista
 6. Kevaalla tulee aina sisustusinto, meillakin olisi tarkoitus paivittaa olkkarin ja oman makkarin verhot, tuntuvat niin raskailta kun ulkona on niin kevaista. Mukavaa kevaan alkua!

  VastaaPoista
 7. Koteihin on aina kiva kurkkia; kiitti kun päästit katsomaan :)
  Teillä näyttää oikeen mukavalle - ja vierashuoneeseen vois tulla jokukerta! ;)
  haliterkut

  VastaaPoista