maanantai 2. huhtikuuta 2012

Peruskuulumisia

Tassa viimeaikoina ei ole tapahtunut mitaan erikoista joten sen takia kirjoittelukin on jaanyt.

Molemmat lapset ovat kipeina: yska-flunssa paalla. Eren on onneksi paranemaan pain mutta Esmalla on pahin vaihe meneillaan. Nena valuu koko ajan ja lima yskittaa. Laakityksen avulla toivon mukaan menee nopeasti ohi. Onneksi ei olla antibiootteja tarvittu talla kertaa.

Kodin sisustusinto on laantunut nyt kun suurimmat muutokset olen saanut tehtya. Tietty kohta on edessa talvimattojen vaihto kesamattoihin, ikkunoiden pesu, kesavaatteiden esilleotto ja verhojen pesu. Samalla ajattelimme vaihtaa hiukan olkkarin huonekalujen jarjestysta. On kuitenkin ollut hirvean vaikeata loytaa toimivia ratkaisuja koska meidan olkkari on muodoltaan nelio ja pistorasioita on tosi vahan ja ne on huonosti sijoiteltu. Kesalla myos ikkunoista tuleva tuulenvire on tarkeaa hyodyntaa muuten olkkarissa ei hirveasti istuta. Nykyinen huonekalujen asettelu on siis ideaalinen kayttoa nahden mutta saa nahda jos jotain keksin :)

Mersinissa on talla viikolla ensimmaiset lahja ja kasityo-messut. Niille ajattelimme menna katsomaan mita kaikkea siella on naytilla. Tana iltana olisi tarkoitus lahtea ulos syomaan lahella sijaitsevaan ravintolaan. Muutenkin tama viikko nayttaa kivan aurinkoiselta ja lampimalta (on luvattu jo yli 25 astetta lampoa), joten kesa tekee tulojaan. Ihanaa! :)

Hyvaa paasiaista kaikille!


3 kommenttia:

 1. Olen kaynyt useamman kerran Ankaran kasityö- ja lahjamessuilla ja ne on olleet tosi kivoja, paljon ulkomaalaisia myyjia ja aina sielta on tarttunut jotain mukaan;
  öljyvarimaalauksia,keramiikkaa,lahjoja tulevia synttareita tms. varten ja ruokakojuista on aina ostettu jotain kotiinkin mukaan. Huomiseksi on tannekin luvattu jo lampöa ja aurinkoa taman paivan sateiden jalkeen, tiput ja paasiaiskoristeet siis esiin. Mukavaa paasiaisen aikaa!

  VastaaPoista
 2. Hyvaa Paasiaisen aikaa sinulle myös. Meillahan sita ei vieteta.
  Kannattaa menna lahjatavaramessuille. Olen taalla meilla kaynyt monta kertaa ja tykkaan.
  Mina onneksi en flunssaa saanut, vaikka İstanbulin keikalla olivat sairaana ystavani koko perhe ja osa työntekijöista. Heşidan poikansa edelleen minulla hoidossa, ja nyt alkaa paranemaan.
  Aivan ihanaa aikaa taalla tama kevat ennen kuumien tuloa.

  VastaaPoista
 3. Se on harmillista, jos huone on sellainen missä ei välttämättä pysty kovin vaihtamaan huonekalujen järjestystä...meillä on vähän sama juttu, kun osa seinistä on 'vinoja', ja yksi on kokonaan ikkunaa. TV:tä ei oikein voi pitää muualla kuin missä se nyt on, ja TV:n edessä on oltava sohvat, jotta niistä voi sitä telkkua katsoa ...
  Tällaista tärkeää tietoa ... :D
  Haliterkut <3
  Ja paranemisia pikkutytölle - täälläkin on ollut sitkeää nuha-yskää liikkellä,,,

  VastaaPoista