keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Lunta!!

Viime viikolla ympäri Turkkia riehui talvimyrskyt jotka toivat 23 vuoden tauon jälkeen lunta myös ihan tänne Mersinin keskustaan! Lumi satoi räntänä ja suli pois melko pian mutta lapset saivat heitellä lumipalloja sekä rakentaa lumiukkoja edes kerran eläissään omassa kotipihassa. Mersiniläiset olivat innoissan ja siitä päivästä puhutaan edelleen :) Katsotaan milloin tämä rankka talvi alkaisi jo hellittää. Tämä vuosi on ollut ennätyksellisen sateinen ja kylmä. Ainoa positiivinen asia on että Mersinin vesivarastot ovat täynnä joten kesällä ei vesi lopu kesken ja maanviljelijät ovat saaneet hyvän kastelun sadolleen.


3 kommenttia:

  1. Täälläkin oli harvinaisen kylmä talviviikonloppu ja lunta tuli sellaisiin paikkoihin missä sitä ei ollut ikuisuuksiin ollut,mutta minun seudulleni sitä ei tullut:(

    VastaaPoista
  2. mielenkiintoinen vuosi on ollut ympäri maapalloa säiden suhteen. Toivon että kesästä tulisi vähemmän tapahtumarikas kuin talvesta :)

    VastaaPoista
  3. It's just I think Cheap Archeage Gold I really know the position you're in because I have lived it at length. You cannot change her, you must change yourself so you can just deal with her. When you do that, you might find that's Archeage Gold she's not so bad and you can be friends. I'm like pollyanna though, I just think that people should find the good in Buy RS Gold others and shrug off the bad, if you love someone that Buy Archeage Gold is the greatest thing.

    VastaaPoista