sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Viikonlopusta ja vahan muusta



Viikonloppu meni normaalisti ja oli mukava. Lasten synttarijuhlat juhlittiin perjantai-iltana. Syotiin kakkua ja annettiin lapsille lahjat. Taisi kuitenkin kaikkein paras "lahja" olla joulukuusi jonka myos otin esille ja koristelin. Siina on niin paljon kivoja palloja joita raplata, aidin iloksi :)


Lauantaina sitten multa meni viimein pinna astianpesukoneen kanssa. Vaikka oli kaikkein pisin ja "vahvin" ohjelma, ei taaskaan astioita oltu pesty. Mieheni kavi hakemassa meidan alakerrasta olevasta korjaamosta miehen paikalle joka sit sanoi etta vasta ensi viikon ma-ti voidaan tulla sita korjaamaan kunnolla. On myos mahdollista kuulema, ettei sita pystyta korjaamaan. Kiva, se tietaa tiskaamista mulle taas muutamaksi paivaksi. Tassa samalla korjaajaa odotellessa vilkuilen netissa uusia koneita... :)

***********************************************
Isoin asia mita meille tana viikonloppuna tapahtui on se, etta loydettiin uusi auto! Tosin se ei viela ole meidan mutta ollaan sovittu omistajan kanssa etta se on varattuna meille tiistaihin asti. Silloin mieheni matkustaa Niğdeen joka on noin 5 tunnin bussimatkan paassa taalta ja hoitaa auton ostoasiat siella, toivon mukaan. Kuukauden verran tassa ollaan jo autoa etsitty joten pieni helpotus kun saatiin sekin asia pois paivajarjestyksesta. Autoton elama on kuitenkin ollut tosi mukavaa: isoihin kauppakeskuksiin ollaan menty ilmaisilla palvelubusseilla ja anoppilaan dolmuksella. Lapset saivat elamassaan ekan dolmus-kokemuksen :)

***********************************************

Tassa on myos mun uusin hiusmalli :) Paatin vain yhtena paivana etta nyt on aika tehda jotain uutta: eikun hiukset tummiksi vaan. Ainahan sita voi taas blondata. Olen saanut hyvaa palautetta ainakin paremmalta puoliskoltani, joten taidan vahan aikaa olla tumma :)

Hyvaa uutta alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Ihanaa Heli kun aloitit bloggaamisen uudelleen! Kaksosesi ovat tosi suloisia,ja myöhäiset onnittelut synttärien johdosta:)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva lukea taas teidän kuulumisianne :) Onpa teidän lapset kasvaneet ihan älyttömästi,tuntuu että juurihan he syntyivät!

    VastaaPoista
  3. Aina hämmästyttää katsella kuvia kaksosista nyt kun ne ovat jo noin isoja! Ei mitään vauvoja enää! Aina muistaa sen kun näin lapsoset livenä vauvoina :)

    Ja sun tukka! Wau! Onnea uudelle tukalle, sopii hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Yaelian, kiitos paljon! :)
    Cia, Kiva nahda taas vanhoja tuttuja taallakin :)Tervetuloa!
    Siiveton, kiitos :D Ei ne enaa ole vauvoja vaan isoja lapsia, ainakin kaytoksen perusteella... :D

    VastaaPoista
  5. Brunettes have more fun ! ;))
    Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista