maanantai 23. huhtikuuta 2012

Taman vuoden vihoviimeiset sisustukset(ko?)


Rakastan sisustamista! Se kuinka pienet asiat tuo niin ihanaa muutosta normaaliin elamaan, tekee minut todella onnelliseksi. Turkki on viela oikea keidas kaikenlaiselle sisustamiselle. Loytoja voi tehda todella edullisesti kaikesta simppeleista esimerkiksi tauluista, tyynyliinoista, vaaseista, seinakelloista ym. Meille sisustuksen keidas on kangaskauppamme, joilta olen kotiini ostanut suurimman osan verhoistani seka sisustuskankaistani, joista anoppini on ommellut haluamani tekeleet.

Tassa siita esimerkki:
Meidan kulahtanut sohvaryhman rahi sai uuden ilmeen kankaista jotka ostimme kangaskaupasta kuukausi sitten. 
 Ennen
Jalkeen. 
Tavoista poiketen itse kasin ompelin palat yhteen, anoppi saa sitten koneella kayda reunat uudestaan lapi. Kulut: alle 1 EUR
Anoppini ompeli myos samaisista kankaista koristepeitteet sohvien paalle. Ne nakyvat alemmissa kuvissa. Koristepeitteissa nakyva kuvio esiintyy monessa kodin tapetissa. Rakastan sita! 

Olkkarissa vaihtui huonekalujen jarjestys taysin. Ainoastaan kahden nurkassa murjottaneen vitriinin paikka ei muuttunut. Mattopesusta tulleet kesamatot, sohvien paallykset ja peitteet. Lasten leluillekin loytyi hyva paikka nurkasta piilosta :) Olen supertyytyvainen. Tama jarjestys varmasti sailyy pitkaan.  Lapsetkin eilen kotiin tullessaan hokivat "güzel, güzel" (kaunis, kaunis) pyoriessaan ympari olohuonetta :) Kuva vanhasta jarjestyksesta loytyy taalta.
Olkaa hyva, kierros meidan uudessa olohuoneessa. 
Valitan kuvien laatua, ne on otettu kannykallani joka ei ole kovin laadukas kuvien ottaja.

Lasten takia tietenkin siella taalla, joka puolella, on leluja mutta se kuulukoon elamaan :) Nyt voin sanoa taas kerran etta KESA VOI VIHDOINKIN ALKAA!!!! :)

Hyvaa alkuviikkoa kaikille!


7 kommenttia:

 1. Pienetkin muutokset piristävät kivasti:) Kodikkaan näköistä teillä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Yaelian! Hyvaa loppuviikkoa Israeliin! :)

  VastaaPoista
 3. Puhuuko teillä lapset suomea vai pelkästään turkkia?

  Kesäiselle näyttää olohuoneessa:).

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Ihana blogi! Vasta loysin sen ja jumiuduin lukemaan tahan tietokoneen viereen elamastasi. Itse asun melkein 'naapurissa' eli Egyptissa. Taalla naimisissa, kahden vilkkaan tyton aitina.

  Sinulla on kerrassaan suloiset pikkuiset.

  Naurattaa nuo vuodatuksesi anopista ja kalysta... Minulla on ihana anoppi, mutta joissain asioissa niin dramaattinen egyptilainen etta hermo menee... samoin nuorempi kalyista... ;-)

  Kaikkea hyvaa sinulle ja perheellesi!!!

  VastaaPoista
 5. Näyttää ihanan valoisalle ja kotoisalle - täydellinen kesäolkkari! :))
  Ja se on todella palkitsevaa kun saa pienellä rahalla, vilkkaalla mielikuvituksella ja kätevillä käsillä aikaiseksi hienoa jälkeä kotona!
  Hyvä Heli <3

  VastaaPoista
 6. Hei Heli!

  Haastoin sinut. Jos taas joudat bloggailemaan.

  VastaaPoista
 7. Löysin tieni ensimmäistä kertaa blogiisi ja jäin tuokioksi lukemaan, kirjoitat hyvin mielenkiintoisesti :)

  VastaaPoista