tiistai 23. joulukuuta 2008

Hehkutusta!! :)

Heti piti paasta tannekin hehkuttamaan: Liput Suomeen on nyt varattu! :)
Lähtöpäivä olisi vasta 21 toukokuuta mutta who cares, heti rupesi kintuissa tutisemaan. Suomi-päiviä olisi tiedossa runsaat 19!!! Eli paluu takaisin 9 kesäkuuta. Ehtii tapailla kavereita ja sukulaisia runsaasti.
Ja hinta oli vielä tosi halpa, Istanbul - Helsinki Frankfurtin kurvilla yhteensä 185 EUR meno-paluu. Päihitti jopa superhalvan airbalticin jonka halvin lippu keväälle maksoi yhteensä 223 EUR (unohtamatta tietenkään että he eivät tarjoile mitään syömistäkään lennoilla). Eli nyt pitäisi vaan värkätä jotenkin itseni Istanbuliin mutta se ei ole kait ongelma koska bussit kulkee viime hädässä :) Vertailun vuoksi Adanasta Helsinkiin (2 lentoa) Turkish Airlinesilla maksaa yhteensä 445 EUR tällä hetkellä, eikä varmasti halvene.
**********************************************************
24.12.2008 EDIT:
Liput on nyt ostettu. Pitkän nettisivuilla surffailun ja kokeilun jälkeen löysinkin aivan uudet päivät/lennot Lufthansalta suoraan. Maksoin niistä yhteensä 390 YTL eli 183 EUR.
Lähden vasta 27. toukokuuta aamu- tai päivälennolla Istanbuliin (en ole vielä ostanut). Istanbulista sitten Frankfurtin kautta illalla Helsinkiin jonne saavun klo 1.30 yöllä (heh heh, toivottavasti joku tulee hakemaan).
Takaisin 12. kesäkuuta aamulla lähtö Hesasta Munchenin kautta Ankaraan jonne saavun iltapäivästä klo 15 aikoihin. Sieltä sitten suora lento Adanaan Anadolujetillä illalla ja Adanaan saavun lähemmäs keskiyötä.
Reissaamista tulee mutta hinta on tosi halpa. Anadolujetin Ankara - Adana maksaa 25 EUR eli ainoastaan jää nyt huoleksi Adana - Istanbul lento mutta tällä hetkellä sopiva lento Türk hava yollarilla maksaa 50 EUR, joten ei paha. Onur Air ei ole vielä edes aloittanut kesän myyntiä.
Loppujen lopuksi hintaa tälle matkalle tulisi pahimmassa tapauksessa 260 EUR yhteensä kaikkineen lentoineen. IHANAA!!!! Suomi kutsuu!! :)

Nyt vaan ilmoittelemaan huomenna ilouutisia lähimmäisille kun soitan :)

7 kommenttia:

 1. Lucky you!! Milloin olet viimeksi ollut suomessa?

  Onpa sieltä halpaa lentää suomeen. Täältä ei pääse meno-paluu alle 700 euron!!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Terve Marita! :) Viimeksi olin Suomessa viime vuoden lokakuussa. Eli yli vuosi on mennyt viime kerrasta. Silloin ilmatkin olivat viela niin huonot ettei mistaan oikein saanut mitaan irti. Nyt toivon mukaan olisi vehreampaa :)
  Siellapa on kallista lentaminen!!! Taakin on joku Lufthansan promootio Euroopan lennoille. Ehka siellakin on jokin ale meneillaan?

  VastaaPoista
 3. ONNEA! minunkin pitas varmaan ruveta harkitsemaan suomessa kayntia. viimeksi olen siella ollut,kun muutimme tanne kesakuun alussa v.2007.

  VastaaPoista
 4. sateenkaari: Harkitse ilman muuta, nyt on lentoja tosi halvalla. Itsekin pyoristyin kun noin halvalla sain varattua. Tosin hintaan tulee viela sisaiset lennot mutta kun nekin ajoissa hoitaa alta niin korkeintaan 100 EUR tulee hintaa lisaa. TOSI halpaa!
  Lufthansalla on nyt just joku tarjouskampanja meneillaan joten kokeile jos loytaisit itsellesi myos halvalla lennot? Tai jos vaikka samoille lennoille eksyttais :)
  Mina varasin www.ekobilet.com nettisivulta.

  VastaaPoista
 5. Ihana tapaus näin jouluksi!

  Makoisaa joulua!

  VastaaPoista
 6. Tosi edullista, ja tietty aina pääse halvemmalla, kun ajoissa ostaa liput.

  Noihin hintoihin kun lisää nollat perään, niin ollaan aika lähellä hintoja Los Angeles - Helsinki. Täältä ei kovin kannata Suomessa piipahtaa. Vaikka se on tietty aina haaveissa.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Eiköhän ensi kesänä säät suosi kun viime kesä oli aikasta kurja.
  Nautinnollisen kiduttavia odotuksen hetkiä ;-D

  VastaaPoista