lauantai 25. lokakuuta 2008

Blogger on tosiaan bannattu Turkissa

Eilen sitten Turkin oikeuslaitos teki odottamattoman siirron ja päätti kokonaan sensuroida bloggerin. Turkin tietokoneilta ei siis pääse blogspotin tai bloggerin sivuille. Tämä sivusto on siis jatkoa sille pitkälle jo aikaisemmin bannattujen sivustojen listalle. Minulla rupesi jo hermot menemään koko touhun kanssa mutta onneksi tänään sitten löysin keinon päästä taas tänne kirjoittelemaan. Kuvia tai mitään sellaista en pysty lisäilemään joten saatte nyt kestää kuivaa tekstia vähän aikaa :)
Toivon kuitenkin että tuo bannaus päättyisi mahdollisimman pian.

3 kommenttia:

 1. Mihin ne oikein pyrkii tuolla bannauksella? maa, joka on vielä pyrkimässä EU:hun. Minusta tuosta asiasta pitäisi ilmoittaa Euroopan unionille! Onhan se tosi törkeää!

  VastaaPoista
 2. EU varmasti on asiasta tietoinen...mina odottelen, etta Olli Rehn jotain lausuntoa antaa alkuviikosta;)Eipahan siina lausunnot varmaankaan auta...

  Rapistelemme taalla aikamme Tunnelissa, ja sitten Blogger avataan.

  Mutta "jotain pitaas tehera" ettei tallainen toistu:(

  Hyvaa viikonlopun jatkoa Heli!

  VastaaPoista
 3. Terve ebrufin! Olen samaa mielta tuosta EU:sta. Ei EU pahemmin mitaan voi jos menis kantelemaan kun Turkin pahat tuomarisedat bannasi blogit...ei se elama tahan kaadu, mutta voisi ajatella jonkun adressin keraamista bloggerin avaamiseksi? Vai olisiko jo sellainen mahdollisesti tehty?

  Hyvaa viikonloppua sinnekin! Paljon aurinkoa! Ensi viikosta kuulema lampotilat laskee brrr...

  VastaaPoista