maanantai 13. lokakuuta 2008

Hottia tällä hetkellä :)

Tämän hetkinen urosten (tietenkin oman mieheni jälkeen) kolmen kuuma ovat:

1. Michael Bublé, upea ääninen nuori jazz/soul/blues laulaja jolla on enkelimäiset kasvot. Suosittelen hänen albumejaan kaikille romantikoille. Etenkin kappaleita Feeling good, You and I ja You are everything. Tuovat varmasti hyvän mielen kuuntelijalle :)


2. Jon Damm, Mad Men sarjan komea Don Draper. Tänään alkaa juuri Mad Menin toinen tuotantokausi täällä Turkissa e2-kanavalla joten muutaman kuukauden ajan saan ihailla tätä komistusta. Miehet puvussa on minulle yksi heikkouksistani. Onnekseni miehelläni on töissä pukupakko joten silmänruokaa on tarjolla joka aamu ;)
3. Josh Holloway. Kestosuosikkini. Lostin uusiin jaksoihin on vielä 4 kuukautta aikaa, en jaksaisi odotella. Perusteluja miksi Josh on listalla ei varmasti tarvitse kovin mainita, eikö? :)


3 kommenttia:

 1. Tässäpä oli kaikki kolme "never heard" miestä mulle =),mutta komea tuo viimeinen täytyy myöntää..

  VastaaPoista
 2. Joo, en mäkään noita kahta ekaa tunne, ja vähän on liian siloposkinen tuo eka mun makuuni! Ihan hyvää musaa kyllä kuuluu tekevän.

  Lostissa mun suosikkini oli se Desmond. Tuo Sawyer on mun mulle vähän liian karski tyyppi :-D

  VastaaPoista
 3. Jon Hamm on noista kolmesta ainoa, joka säväyttää...Mad Men on mun suosikkisarjojani, olen toisen kauden melkein jo nähnyt kokonaan.

  Ja sopusuhtainen mies puvussa, joka istuu hyvin....mun mieleen myös

  VastaaPoista