torstai 30. lokakuuta 2008

Senmoro pitkästä aikaa

Blogger avautui, tasavallanpäivä ja grillijuhlat. Tässä onkin viime päivien tärkeimmät tapahtumat. Tämän lisäksi ollaan vaan "oltu". Miehelläni oli eilen puolipäivää koulusta lomaa ja tänään hänellä ei ole tunteja muutenkaan joten pari päivää on ollut pieni viikonloppufiilis. Eilen, tasavallanpäivän kunniaksi, kutsuimme muutamat ystävistämme meille grillijuhliin :) Grillattiin lihaa, kanaa, vihanneksia sekä sucuk-makkaraa. Olin tehnyt myös kolmea erilaista salaattia ruoan seuraksi: denizkizin ezme salaattia (http://denizkizi.vuodatus.net/blog/1390625), yrteillä maustettua normaalia tomaatti-kurkku-sipulisalaattia sekä tietenkin kaikkien grilliruokien ykkössalaatti: sipuli-persilijasalaattia ison kulhon :) Suurin osa ruoista menikin nopeasti alas vieraiden vatsoihin.

Jälkkäriksi söimme vieraiden tuomaa kurpitsajälkiruokaa (kurpitsa ensin kuivatettu, sen jälkeen liotettu sokeriliemessä kunnes sokeri on imeytynyt siihen, oli erikoisen makuista) sekä minun tekemiäni karammellisoituja omenia/päärynöitä. Vatsat tuli täyteen jokaisella, ainakin niin toivon :)

Ensi viikolla sovittiin että mennään tyttöjen kanssa hamamiin yhdessä. En ole koskaan vielä hamamissa käynyt, siis KUNNON hamamissa. Vierailemani hotellien haaleat hamamit eivät ole lähimaillakaan oikean hamamin tunnelmasta. Tarkoitus olisi tietenkin ottaa myös se kuuluisa "kese" eli kunnon ronski vaahtopesu, lihavien naisten toimesta :D Paikat puhdistuu ja lihakset pehmenee. Täydellinen hoito ennen talvea. Illalla meidän menulta löytyy grillattua kanaa salaatin ja keiton kanssa. Jälkkäriksi eilistä kurpitsajälkkäriä sekä pikkuleipiä :) Markkinoillekin pitäisi mennä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti