sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hyvää naistenpäivää kaikille naispuolisille ja siltä tunteville!! :D
Kadınlar gününüz kutlu olsun!! :)

10 kommenttia:

 1. Hyvä Naiset! :)
  Kaikkine epäreiluuksine ja epämielittävine "lisukkeineen" naisena oleminen on kuitenkin ihanaa! :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista naistenpäivää myös sinulle!! :)

  VastaaPoista
 3. kivaa naistenpäivän iltaa myös sulle.Tunnustan et käyn sun sivuilla joka päivä,mut kommentointi on jäänyt.Otan nyt niskasta kiinni!!Itteeni =).Sullon tosi ihanat sivut ja aina mielenkiinnolla kaiken imen itseeni.Mut joskus vaan on niin vetämätön olo olevinaan ettei jaksa laitella mitään viestiä itsestään.Toivottavsti ei haittaa.Tiedän et kommentit on kiva juttu,mut toisaalta eiks oo kiva kuiteski tietää et kuiteski käyn;).Parannan tapani.Ihania kevät ilmoja sinne Turkkiin kans.Muutes...tääl on alkanu oikeen urakalla Turkki mainostaan maataan tv mainoksilla.Näkyy Pamukkalet sun muut ihanat jutut.Tekis niin mieli tulla =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille vastatoivotuksista :) Olette ihania, olettehan naisia!!! JiPPİİ!!! :D

  Ekku: Voi herranjestas, olet aivan ihana! Kiitos kun jaksat viela lukea tata blogiani :) Kommentointi on minulle ihan toisarvoinen juttu alaka nyt sita anteeksi pyyntele ettet ole aina sita tehnyt :) Olet tervetullut lukemaan ja viihtymaan blogissani milloin vain haluat, ei ole pakko kommentoida :)

  VastaaPoista
 5. Naitenpaivaonnittelut nain myöhassa,kun vasta nyt kerkesin lukemaan blogiasi.Mutta olkoon meilla naistenpaiva joka paiva.Nain voi onnitellakkin milloin vain.

  VastaaPoista