maanantai 2. maaliskuuta 2009

Ikävä ja arki

Aamulla herätessäsi se on kaikkialla ympärilläsi.

Sen rentouttavat, lohduttavat henkäykset nuolevat kasvojasi ja tunnet mielihyvän nousevan sisältäsi.

Hikinorot valuvat selkääsi pitkin sen voimakkaassa halauksessa.

Ennen kuin huomaat, on se vallannut koko kotisi.

Se hallitsee koko elämääsi, päivääsi, ruumistasi.

Voit vain antautua sen mukaan.


Ja sen nimi on KESÄ!!! :)

Voi kunpa tulisit jo pian, sinua kaivataan....


Mulla on täysi blogipuutos meneillään. Mitään ei ole tapahtunut viime päivinä joten mitään kirjoittavaa en ole myöskään keksinyt. En ole oikein kunnolla muidenkaan blogeissa käynyt. Kait ulkona oleva harmaus on viennyt viimeisetkin halut pirteyteen. Arki vaan jatkuu normaaliin tapaan.


Me saatiin lämmitinkin korjattuna takaisin lauantaina mutta minä vietin vielä sen päivän makkarissa huomattavasti lämpimämmässä. Viikonloppu meni muutenkin kotona koska ilmat olivat huonot eikä meillä tuntunut muutenkaan intoa mihinkään olla. Laiskuus on paha juttu :)


Tänään oli hiukan aurinkoista joten sain inspiraation siivota kunnolla. Koti oli muuttunut jo muutenkin pölyn valtakunnaksi ja aurinko sai sitten koko kauheuden esille. Tietty siivousta edesauttoi tieto siitä että anoppi on tulossa kylään lähiaikoina :) Vielä päivää ei ole selvitetty, mutta ajattelin aloittaa pikkuhiljaa kunnon siivouksen ettei kaikki jää viimeiseen päivään. Kivaa vaihtelua tiedossa siis. Olen kuitenkin varma että vaikka kuinka siivoilen niin heti ne löytävät jotain moitittavaa etenkin keittiöstä. En välitä enää, mainostan itseäni jopa laiskaksi jotta eivät nostaisi odotuksiaan minua kohtaan.


Huomenna (tai jonain päivänä tällä viikolla) olisi tarkoitus siivota kodin ulkopuolella eli parvekkeet. En ole niitä siivonnut vielä kertaakaan talven jäljiltä joten puuhaa riittää. Ensi viikoksi on luvattu lämpenevää vihdoin joten toivottavasti päästäisiin nauttimaan lämmöstä ja ulkoilmasta! Mieheni jo lupaili että vie mut parin kuukauden päästä rannalle :D En jaksaisi odottaa.. :P


Tänään uutisissa: Irakin kenkähurmio ei ollut vielä laantunut kun ovelat opiskelijapojat Izmiristä keksivät oivan myyntivaltin: Vanminut t-paidat. Tätä mahtavaa t-paitaa koristavat pääministeri Erdoganin Davosissa lausumat historialliset sanat: VANMINUT (one minute) sekä alapuolella Erdoganin koko pelin lopettava paatoslausahdus: daha da olsa gelmem (en tule vaikka uudestaan järjestettäisi). Näitä myydään 10 TL:n (5 EUR)pilkkahintaan :D Osta omasi ennen loppumista osoitteesta www.vanminut.com

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille sekä vielä parempaa maaliskuuta! :)

13 kommenttia:

 1. Täälläkin on ollut pari harmaata päivää ja satoikin, mutta nyt on taas luvattu lämpenevää ja viikonlopuksi jopa hellettä luvattu.Meilläpäin ei tietenkään ole ihan yhtä kylmää kuin teilläpäin, mutta musta taas on ihan mukavaa kun on välillä harmaitakin päiviä.

  Aurinko tosiaankin saa huomaamaan kaikki huomaamattomat pölyt!
  Oikein hyvää maaliskuuta sinullekin !

  VastaaPoista
 2. Minä odotan kevättä ja lumien sulamista. Tykkään syksyn pimeydestä, mutta tämä talviaika on aina niin masentavaa! Aurinko sulattaa niin lumen kuin ihmisetkin, itse ainakin herään eloon keväällä. Voisin nukkua vaikka talviunta, talvi on niin turha vuodenaika...ja minä olen kuin persieeseen ammuttu väärään aikaan uniltaan herännyt karhu... Onneksi on jo maaliskuu!! Aurinkoa viikkoosi, anopin kera tai ilman ;)

  VastaaPoista
 3. Mitenkas taas taalla Tuppulassa on jotenkin niin kevainen tunnelma? Mina paatin tanaan,etta kevat alkoi ja kesa kurkkii jo oven takana:)

  Nuo t- paidat minakin pongasin, ja taytyy varmaan hankkia:)

  VastaaPoista
 4. eihan sita aina jaksa.eika tarvitsekkaan olla joka paiva tehokas. se taalla turkissa on tuon siivouksen kanssa,etta talvella haittaa kylmyys ja kesalla kuumuus. ei kylmia tiloja ole kiva siivoilla. mina yleensa enimmakseen kayttelen imuria.lattioitten peseminen jaa sitten kesalle. enpas mina ole huomannut noita paitoja.kiitos vinkista. toivottavasti anoppi saa sinut virkoamaan. öptüm.

  VastaaPoista
 5. saatko sinne Mersiniin suomalaisia kirjoja, vai luetko turkkilaisia ?kun on mielenkiintoista luettavaa,
  aika ei tule pitkäksi.
  t Annu

  VastaaPoista
 6. Yaelian: Jotenkin tuntuu etta tana vuonna taa talvi vaan jatkuu ja jatkuu. Tanaan ensimmaista kertaa on ollut aurinkoista ihan oikeesti :) Nauti lammosta :)

  susadim: Olen samaa mielta kanssasi: talven voisi hylata ihan kokonaan. Miksei kukaan nukuta koko talveksi ja herata sitten kevaalla lampoon ja aurinkoon? :) Paattajat huomio! :)
  Kiitos paljon toivotuksista, nayttaa etta ilman anoppia sambailaan taa viikko :)

  ebrufin: Olette onnekkaita :) Tanne tuntuu kevat tulevan viimeisena tana vuonna. Ekan kerran vasta tanaan on aurinkoista ihan kunnolla. Maaliskuussa pitaisi jo ollakin tallaista! :)

  sateenkaari: Minakin yleensa imuroin mutta viime paivina olen hiukan kutissut seka aivastellut joten ajattelin etta johtuuko se kodin polyista. Paatin sitten kunnolla siivota, tampata petivaatteet seka pesta tuolin peitteet. Yha edelleen aivastuttaa :( Onkohan mulla joku kevatallergia sitten....pitaisi ostaa antihistamiinia.

  Annu: Luen paljon englanninkielisia seka turkinkielisia romaaneja. Viime paivina tylsistyneena olen jo 5 kirjaa lopettanut, yksi yha edelleen tyon alla (turkiksi) :) Viela on 2 kirjaa luettavana! Turkinkieliset kirjat ovat todella halpoja ja taalla on myos kirjasto, jota aion hyodyntaa tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 7. laiskottele kun silta tuntuu...
  me suomalaiset olemme niin tunnollisia ja kunnollisia - pitaisi kiiltaa ja kimaltaa...
  kasvatus kuristaa viela harmaahapsisena kun tavoista on niin vaikea luopua tai oppia ihan oma, itselle sopiva tapa pyorittaa arkea, siivouksia, kuntoilua jne.
  aina omatunto kolkuttaa...varsinkin jos itse on saamaton muiden saavutukset sivaltaa ilkeasti...

  aurinko tulee!
  tuli tannekin, eka ihanan lammin paiva varmaan pariin viikkoon...

  valoa!

  VastaaPoista
 8. Joskus pitää laiskotella, että sitten taas jaksaa! Ja pitää antaa pölyyntyä jotta on jotain pyyhittävää!

  Harmaa sää täälläkin on ollut, tänään tuli myös kivaa pientä tihkutöhnää taivaan täydeltä. Ei hyvä.
  Mutta kukkia puskee harmaasta maasta, väripilkkuja sielä täällä. Se ei voi muuta tarkoittaa, kuin että kevät on tulossa! Ja sitämyötä kesä!
  Mäkään en malta odottaa!

  Kiihkeä kesän kuvaus tuo aloitusruno! :)

  VastaaPoista
 9. saattaapihan se olla allergiaakin. joko pahkinapuut kukkivat?

  VastaaPoista
 10. Daha da olsa gelmem... kuulin sen vasta nyt ekaa kertaa ja kyllä sain hyvät hymyt tälle aamulle :-D

  Ja samaa mieltä - kesä tule jo!!!

  VastaaPoista
 11. Blogitse: Aivan noin! Olen liiankin tunnollinen ja poden heti huonoa omatuntoa jos jotkut toiset koko paivan ajan vaan hyorivat ympari taloa siivoten ja kokkailen. Ei vaan sovi mulle! :)
  Nauti sina lammosta ja auringosta! Tanne tuli aurinko muttei viela lampo :)

  Maamaa: Kevat tulee ja sopisikin jo tulla :) Taalla vihdoin on aurinko nakyvilla mutta ei viela kovin lamminta. Ei haittaa :)
  Runo on kiihkea koska kesakin on aika hemmetin kiihkea taalla :D

  sateenkaari: Enpa tieda noista pahkinapuista mutta varmasti kukkivat. En oikein ole hyva tunnistamaan eri puulajeja tai edes kasveja toisistaan :) Uskon etta ei tama mitaan allergiaa ollutkaan silla tana aamuna oli aivan hirvea olo seka nena valui koko ajan! Eli flunssapopo iski!

  Boncuk: Minakin aina naureskelen tuon lauseen kuullessani :D
  Hyvaa loppupaivaa! :)

  VastaaPoista
 12. Tahtoo tollasen t-paidan!! Se on hauska :D

  VastaaPoista