torstai 5. maaliskuuta 2009

Viime päivien plussat ja miinukset


+ Anoppi siirsi tulonsa kuukauden päähän (tuuletustanssit on tanssittu salaa keittiössä)

+ Huomenna vietetään ystävien kanssa elokuva-iltaa ja pääsen taas kestimään kera herkkujen. Ajattelen tehdä pizzaa sekä jotan kivaa makeaa. Elokuvana Eternal Sunshine of the Spotless Mind sekä ehka The Curious case of Benjamin Button.

+ Lauantai-aamuna kokoonnumme koulun opettajien sekä heidän puolisoidensa kanssa buffet-aamupalalle yhdessä rannalla olevista kahviloista. Pitääkin varoa ylensyömästä huomeniltana.

+ Musiikkina pyörii näinä päivinä soittimessa Deep Forestin Deep Brasil sekä One Republicin Dream out loud-albumit. Voi että kun tuovat hymyn kasvoille! :)

+ Mieheni sai lisätöitä Istanbulin työnantajaltaan.

+ Huomenna on PERJANTAI!! :D

+ Vanminut t-paita on tilattu :)- Nuhapöpö vaivaa. Eilen oli koko päivän päänsärkyä sekä nenä tukossa. Tänään jo parempi, kiitos panadolin sekä vitamiinien. (+ mieheni piti minusta huolta eilen täydellisesti: tilattiin ruokaa ulkoa sekä illalla kävi ostamassa mun lempparijälkiruokaa sateessa)

- Mieheni sai tänään jonkun älyttömän puheripulin ja on aamusta asti tykittänyt minua useilla poliittisilla puheenaiheilla pyrkien saamaan keskustelua aikaiseksi. Iltaan asti jaksoin kuunnella, mutta en enää kestänyt vaan karkasin tänne blogimaailmaan sekä pistin kuulokkeet korville. Tuolla mieheni hekottelee sohvalla Kurtlar Vadisi-sarjan kanssa. Kunhan on vähän aikaa hiljaa ja saan potea nuhaani hiukan rauhassa.. :) Itsekin ihmetteli ääneen juuri kuinka tänään on niin hirveästi puhunut :) Ties mikä pöpö tuokin oli...

- Vieläkään ei ole -70 % alennukset alkaneet vaatekaupoissa! Mikä kestää!!??? Ja vielä väittävät että kriisi on meneillään. Alentakaa niitä hintoja sitten!! Ovat juuttuneet -50 % eli normaalihintoihin.

Ja mitä parasta, isoin PLUSSA: Tälläistä listaa katsellessa huomaat edelleen että elämässäsi on enemmän plussia kun miinuksia :)

Hyvää viikonloppua kaikille! Toivon mukaan teidänkin elämässänne on plussat voitolla! :)9 kommenttia:

 1. Salaa tanssittu tuuletustanssi :D
  Kivalta kuulostaa teidän tuleva viikonloppu ja eihän tuo pulputuspöpö niin kovin haittaa, etenkin jos voi välillä kiskaista kuulokkeet korville :)

  Leppoisaa ja lemmentäyteistä viikonloppua ;) ja parane pian!

  VastaaPoista
 2. Aika paljon kivoja juttuja tuolla listassa onkin. Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua.

  P.S. Ihmeellinen puheripuli miehelläsi olikin..Mistäköhän sellaisen viruksen oli saanut..;-)

  VastaaPoista
 3. tuon miehesi puheripulin ymmarran "TULEVAT VAALİT",luultavasti,koska politiikasta oli kyse.
  Noihin alennusmyynteihinkin on ehka tullut vaikutusta "lamasta". Lama on syönyt sen 20% pois.hih!!
  viettakaahan mukava leffailta,Ja lauantaiaamuna virkistava buffetaamiainen.
  koitappa parannella myös flunssaasi.

  VastaaPoista
 4. Loistolista! Tommonen pitäisi tehdä joka päivä, niin tajuais että usein valittaa turhaan - kuitenkin on aina enemmän hyviä juttuja kun oikein katsoo :)
  Onnea kaikista hyvistä jutuista!

  Eternla Sunshine of the Spotless Mind on tosi hyvä! Ootko nähny aikasemmin?

  Mulla kanssa nuhis, mutta päätin senkin ajatella postiivisesti: paremmin potea se nyt pois, ettei sitten enää reissussa vaivaa. Viikon päästä sunnuntaina lähdetään! Jipii!! :)))

  Mulla on tosi usein puheripuli. Hani ei jaksa kuunnella, joten mä käytän blogia sitten hölöttämiseen. Kätevää, että sä voit käyttää hölöttämisestä karkaamiseen myös :D

  Hyvää viikonloppua sulle kanssa ihku Heli ja pitäkää kivat kekkerit tänään leffojen parissa ja huomenna brunchilla!!! <3

  VastaaPoista
 5. Susadim: Kiitos :) Pyrimme parhaimpaan viikonloppuun :)

  Yaelian: Jaa-a, kun tietais mista tollaisen ripulin saa niin valttaisin sita kun ruttoa :) Me juteltiin eilen loppujen lopuksi kello yhteen asti yolla :D Tanaan oli hiukan "normaalimpi".

  sateenkaari: Jep, mieheni rakastaa politiikasta puhumista. Hanella on yksi ystava jonka kanssa joka paiva vaittelee aiheesta AKP vs. CHP :D Toinen esittelee kansioitaan ja toinen sitten puolustaa :D Eilen puheenaiheisiin kuului myos Ergenekon, jota mieheni seuraa kieli pitkalla. Kuulema tosi janna aihe :) Enpa tieda sita.
  Lama tosiaan on iskenyt :D On vaan 50 % alennukset!! Kamalaa!! :D Toivottavasti "laman" vaikutukset menevat pian ohi.

  Maamaa: Kylla, ajattelinkin taman listan vahan useammin raapustaa koska huomaan sitten loppujen lopuksi ettei arsyttavia asioita ole niin monia :)
  Enpa ole tuota leffaa viela nahnyt joten odotukset on korkeat. Etenkin kun on IMDB:ssa todella hyvat arvostelut saanut.
  Teille taas reissua pukkaa! Todellakin parantele itsesi kunnolla ettei reissu mene pilalle sen takia. Nuhassa ei tosiaan ole kivaa matkustaa pitkia lentomatkoja :( Pikaista paranemista!! :)
  Blogista on niin monta hyotya, selvasti :D
  Sullekin mahtavaa viikonloppua!! :)

  VastaaPoista
 6. Hörötän miehesi pulputusripulille.. Minun mies joka puheissaan on muuten enemmän hämäläismiehen sorttia, saa tällaisia kohtauksia nykyään usein ja aina väärään aikaan... kun itsellä olisi mukavampaa tekemistä :) Ajatella että ennen jaksoin oikein lypsää puhetta esiin...

  Jännä muuten kun nykyään lukee lehdestä uutisia maailmalta kuten se juna+autokolari josta yksi mies selvisi kuin ihmeen kaupalla, ja hep - tunnistaa paikan vaikka Mersin=Heli. Maailma pienenee kerta heitolla.

  Sinä se sitten jaksat olla positiivinen, toivottavasti se on tarttuva pöpö..(sataa sataa sataa)

  VastaaPoista
 7. Sirokko: Hahahah, toivottavasti miehellani ei ole samanlaista hamalaisgeenia :D Onpa saanut makupaloja siitakin ihan aidolta hamalaiselta Suomesta ja pelastyi sita puheen maaraa :D
  Joo, tuo juna-rekkakolari oli aika iso juttu taalla ja ihme ettei miehelle kaynyt mitaan :) Kiva etta tulen heti mieleen :D Maailma on tosiaan pieni!
  Ei tassa enaa oikein muuta viitti tehda kun olla positiivinen :) Parantaa sekin niita huonoja paivia edes hiukkasen. Taallakin on puolipilvista tanaan mutta pilvet vievat kylla voiton. Ei ole viela kesan makua :)
  Paljon terveisia sinne Algeriaan!! Lahetan paljon positiviisuutta sinne suuntaan!!! :D

  VastaaPoista
 8. Moi!

  Katsoitteko Benjamin Buttonin? Näin sen eilen ja pidin kovasti siitä. Erikoinenhan se oli ja yli-pitkäkin (keskiväliltä olis voinut jättää tunnun pois!), mutta silti kaiken kaikkiaan oli kyllä hyvä. Suosittelen!

  VastaaPoista
 9. Inka: Ei katsottu. Ei katsottu edes Eternal Sunshine of Spotless Mindiakaan, ainoastaan eka 30 minuuttia tuli sivusilmällä vilkuiltua tiiviin keskustelun lomassa.
  Aion kyllä katsoa sen heti kun mahdollista. Kiva kuulla että tykkäsit, nousi munkin mielenkiintoni lisää :)

  VastaaPoista