maanantai 2. helmikuuta 2009

Blogikatkos

Huomisesta lähtien täällä blogissa on hiljaista aina sunnuntaihin/maanantaihin asti.

Aiomme huomenaamulla lähteä aamusta aikaisin Adanaan, taas sairaalaan hoitamaan meidän asioita. Saimme tämän kirotun urologin puhelimitse kiinni ja hän sitten sanoi että allekirjoittaa mitä vaan haluamme, kunhan vaan tuomme hänelle tarvittavat paperit. Toisesta numerosta sitten vahvistettiin että urologille tosiaan olisi pitänyt joku paperi vain viedä allekirjoitettavaksi, kokeita ei olisi tarvinnut. KIVA!!! Ja näistä asioista on TAAS valaistu meitä tosi hyvin. Ainoa asia joka meille alusta asti sanottiin on että teidän täytyy käydä urologin tutkittavana. Uskotte varmaan että hermot on taas kireällä ja huomenna varmasti tapahtuu murh(i)a jos me ei saada näitä asioita mitenkään hoidettua!

Sairaalan jälkeen meillä on aikaa iltamyöhään asti kierrellä Adanassa. Meidän olisi tarkoitus pistää auto jonnekin autoparkkiin (maksulliseen) lähelle lentokenttää koska lentokentän oma parkkialue on sikakallis (17 TL/ 7 EUR/päivä). Pienellä riskillä lähdetään mutta ei voi mitään, tää sairaalareissu on vain tehtävä ja sinne ei kyllä laukkujen kanssa lähetä bussilla söhläämään. Kone nousee klo 21.30 kohti Istanbulia (Sunexpress) ja paluu sunnuntaina klo 12.55 Adanaan (THY).Laukut on 90 % täynnä tuliaisia, joista viimeiset ostettiin tänään. Kaksi laukkua menevät ruumaan, kolme laukkua tulevat mukanamme koneeseen (joista yksi on tietokonelaukku, ei kuvassa). Tullessa saa nähdä kuinka täynnä ne ovat "omia tuliaisia" :D
Tämä päivä menikin suurimmilta osin pakatessa, kotia siivotessa, lintujen häkkiä siivotessa, pyykkiä pestessä sekä tuliaisten ostamisessa. Vielä pitäisi käydä suihkussa (tänään aurinko paistoi, vesi lämmintä, jee!) sekä syödä. En ole vielä mitään tehnyt, joten en tiedä mitä me syötäis. Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Taidetaan turvautua alakerran ravintolan kebab-tarjontaan :)

Olen muuten lentopelkoinen ja jännitän aivan hirveesti lentämistä etukäteen. Yleensä joudun ottamaan rauhoittavaa ennen lentoa jotta pääsen koneeseen yhtenä palana. Olen kuitenkin lentänyt kymmeniä kertoja, varmasti lähemmäs sataa, koko elämäni aikana mutta tuntuu että mitä enemmän lennän sitä enemmän pelkään. Mut kaksin matkustaessa en kuitenkaan pelkää niin paljon kun yksinollessani. Otan kuitenkin aina käsimatkatavaroihin rauhoittavat :)

Nähdään viimeistään maanantaina (Inşallah)!! :) Lupaan ottaa paljon kuvia Istanbulista :D

16 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa reissua teille! Toivottavasti saatte huomenna asiat järjestykseen ja saisitte sitten rentoutua ja nauttia Istanbulin antimista. Kuvia odotellessa! :)

  p.s. mä en varsinaisesti pode lentopelkoa, mutta puristan kyllä vieruskaverin reittä koneen noustessa -olkoon sitten vaikka tuntematon ihminen :D

  VastaaPoista
 2. susadim: Kiitti :D
  Hehehe, taitaa sun vieruskaverilla koneessa olla tosi tukalat olot :D Mut jos vieruskaveri olis joku Brad Pitt-kopio (tai aitokin) niin kyl sita reittä mielellään puristelis vaikka koko matkan ;)

  VastaaPoista
 3. No tulipa tiukka aikataulu tuon lekurin kanssa! Mutta hyvin se menee, toivottavasti, ja sitten pääsette ihanalle lomalle Istanbuliin!! Pitäkää sikahauskaa ja ota kasa kuvia ja NAUTI!! Ja turvallista lentomatkaa myös; lentäminen on turvallisempaa kuin autolla ajaminen! (jos lohduttaa...=))
  Mä en tykkää nousuista enkä laskuista enkä turbulenssista, muuten OK lentämisen kanssa. Olenhan ottanut jopa 3 lentotuntia pienkoneella!! (oli mielettömän hauskaa!!)

  ISO HALI!

  VastaaPoista
 4. Maamaa: Kiitos taas isosta määrästä positiivisia ajatuksia :D Sairaalan varalle meillä ei ole toivoa, AIVAN varmasti koko juttu menee taas pepuilleen. Mutta kunhan päästään Istanbuliin niin varmasti kaikki unohtuu :)
  Vau! 3 lentotuntia??!! Sähän oot ihan pro!
  Jep, "autolla ajo on vaarallisempaa" sekä "lento-onnettomuuksissa kuolee aina heti, ilman kipuja" on mun hokeamiani mottoja aina lentäessä :D Jotenkin ne lohduttaa :D

  VastaaPoista
 5. Onnea matkaan! Toivottavasti kaikki järjestyy loppujen lopuksi hyvin! Nautihan auringosta! :)

  Toivottelee kateellinen loskaisesta Milanosta ;)

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää ja turvallista matkaa! Olen tosi iloinen teidän puolestanne. :) Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti nyt kaikki menee hyvin huomenna siellä Adanassa ja oikein hyvää Istanbulin reissua!

  VastaaPoista
 8. Peukkuja teille sairaalaan ja kivaa Istanbulin matkaa!

  VastaaPoista
 9. Heli, mä en oikein noista Hollywood tähdistä välitä, mutta miten löysitkin mun heikon kohdan, Brad Pitt!! Se kyllä kelpais (kopionakin) matkaseuraksi ;)

  VastaaPoista
 10. Anteeksi joudun vastaamaan nain yhdessa kaikille etta iso KIITOS toivotuksistanne :) Nahdaan maanantaina!! :) Me lahdetaan lomalle NYT! :D

  VastaaPoista
 11. viela kerran teille OİKEİN ONNELLİSTA MATKAA İSTANBULİİN!Ja toivottavasti sairaalassa asiat hoituvat nopeasti ja mallikkaasti.

  VastaaPoista
 12. Mukavaa matkaa ja käypä blogissani, siellä on tunnustus blogillesi, ole hyvä!

  VastaaPoista
 13. sateenkaari: kiitos viela kerran :) Kuvien kanssa matkatarina jatkuu :)

  Loreal blondi: Kiitos tunnustuksesta!! :) Olen todella otettu. Otankin sen heti kasittelyyn kunhan saan Istanbulin pois paivajarjestelysta.

  VastaaPoista