lauantai 14. helmikuuta 2009

Keittiön sisustusta

 

Torstaina Kipassa käydessämme hihkuin täysillä löytäessäni kasapäin aivan ihania, kirkkaanvärisia muovikulhoja ja laatikoita :) Kun hinta oli vielä 1 TL (50 senttiä) per kappale niin hurmos oli lähellä!

Rakastan etenkin keittiössä käyttää paljon kirkkaanvärisiä, yksivärisiä kippoja ja kuppeja, ja vuosien mittaan niitä onkin jo kerääntynyt jonkin verran.

 

DSCF9611

 

Tämän tosi kätevän aterimien järjestelijän löysin eilen. Mahtava hommeli koska kaikille erikokoisille aterimille on omat lokerot. Jopa teelasien alusille on oma paikka!

 

 

DSCF9613

 

Näistä osan on uutta, osa on vanhaa.  Tälläisiä kulhoja voisi olla vaikka 100 enkä kyllästyisi :D 

 

 

 

DSCF9615

 

 

 

Arkilautaset

 

 

 

DSCF9614

 

 

Soppakulhoja on monenlaista :)

 

 

 

 

 

 

DSCF9617

 

 

    Kahvikupit on myös samaa sarjaa

 

 

 

 

 

 

DSCF9618

 

 

Ja mitä onkaan keittiö ilman muumeja (nää on mulla maustepurkkeina) :D

17 kommenttia:

 1. Kivan pirteitä astioita!

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä! Mahtavat nuo keltaiset kulhot yms. sopii etenkin nyt kun kevättä pukkaa päälle vaikkei se esim. täällä Egyptissä (tai ehkä Turkissakaan) ole niin selvä kuin Suomessa. Itsekin tykkään väreistä ja yritän rohkeasti yhdistellä. Muumipurkkeja haaveilin viime kesänä mut en sitten ostannut kun ei sopinut oikein keittiön väreihin. Tarkemmin ajatellen, voihan niitä tietysti kaapissakin pitää, ihan kokonaan omana ilona. Noin kauniit vaan pitäisi saada muka esille...

  VastaaPoista
 3. Kavin tanaan kanssa Kipassa, ja oli siella aikamoinen kansainvaellus meneillaan...ja valtavasti tavaraa liiralla:)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava lokerikko, kun teelautasetkin mahtuu :-D Minulla on Istanbulin aikaiset muovivarastot pakattuna tarkasti anopin varastoon, josko vielä joskus... :-D

  VastaaPoista
 5. en ole ennen nahnytkaan tuollaista aterimien laatikkoa,missa on teelasin alusillekkin oma paikkansa.pitas menna kaymaan antalyan kipassa,mutta se on hiukan hankalassa paikassa meilta kasin.ihania kippoja.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos :)

  Johki: Minakin tykkaan vareista juuri niiden pirteyden takia. On kiva esimerkiksi tehda salaattia varikkaaseen kulhoon, se tekee salaatistakin paljon herkullisemman nakoisen :)
  Mullekin noi muumipurkit tuli lahjana, joten en itse niita metsasta. On kuitenkin kiva etta keittiossa on myos jotain noin suomalaista kun muumit :) Mulla on Suomessa viela muumimukejakin, ne pitaisi tuoda myos tanne...

  ebrufin: Jep, liiran paivat taas meneillaan ja me ostettiin aivan liikaa kaikkea :D Mutta on siella tosiaankin tosi halpaa!!

  Boncuk: Aha, toinen muovikokoelman tekija, jee \0/ !! :) Toivon mukaan muovivarastosi paasee kayttoon joskus :D

  sateenkaari: Minullekin oli uusi yllatys tuollainen laatikko. On kylla tosi kateva ja vie tosi vahan aikaa kun ei tartte kaivella pienia lusikoita, haarukoita ja teelusikoita yhdesta lokerosta :)
  Onko siella Kipalla ilmaiskuljetusta asiakkaille? Meilla taalla on niin etta tietyista pisteista bussit tulee tiettyyn aikaan hakemaan ja taas tuovat samaan pisteeseen takaisin.

  VastaaPoista
 7. Mulla on melkein kaikki koripunosta. Myös tuollainen aterinlaatikko :) Ja kaikki astiastot valkoisia himmeällä harmaalla höystettynä.

  Ainoat värikkäät ovat lasten Ikean muoviastiat sekä muumilautaset.

  Mutta näyttää kyllä tosi kivalta värikkyys teidän keittiössä!!

  VastaaPoista
 8. Onpa pirtsakkaa väriä teillä! Meillä on vain tylsää valkoista ja lasia, mutta toisaalta itse pidän sellaisista askeettisista. Hauskoja nuo muumirasiat. :)

  Hyvää ystävänpäivää, Heli!

  VastaaPoista
 9. Marita: Koripunosta? Onpa erikoista, onko se yleista Tunisiassa? :) Mullakin on ns. "juhla-ateriasto", joka on taynna kukkia. Se tuli anopilta lahjaksi ja on kylla rakas. Kaytan yleensa juuri Ramadanin aikaan vieraille :)

  Elegia: Jokainen omalla tyylillaan ja omalla maullaan! Nama on asioita josta ei voi kiistella :)
  Hyvaa mennytta ystavanpaivaa myos sinulle rakas Elegia :)

  VastaaPoista
 10. Kivoja värejä! Nuo keltaiset soppakulhot on ihania, tykkään tuosta keltaisesta. Ja Muumiahan on pakko olla suomalaisen huushollissa.....

  VastaaPoista
 11. Yaelian: Kiitos :) Voin lahettaa sinnepain kasan noita kippoja :)

  VastaaPoista
 12. Maki keraan kippoja ja kuppeja :D
  harvemmat jutut on meilla kaapeissa alkuperaisissa pakkauksissa, kun ma ne sailon purnukoihin.

  Mukeja meilla on ziljoona, ollaan jokaiselta reissulta ostettu matkamuistoksi muki :D Hylly ei enaa riita!

  Muumi kuppeja ei ole ainakaan viela, mutta ovat tosi suloset!

  VastaaPoista
 13. Maamaa: Kiva kuulla sunkin "harrastuksesta" :) Sun pitaa nyt rakentaa lisaa hyllytilaa!! :D Ma keraan matkustamistamme paikoisa jaakaappimagneetteja, niita ei ole viela paljoa mutta niita on kiva katsella kun ovat aina esilla :)

  VastaaPoista
 14. Kiv päästä kurkisteleentoisten keittiön kaappeihin =).Minäkö utelias?en kai...=).Ihanan värikkäitä astioita ja noi soppakulhot on kivan mallisia ja just sopivan kokosia.

  VastaaPoista
 15. Ekku: kiva kun kayt kurkistelemassa :) Minakin olen utelias kurkkija ;) Kaikissa meissa varmaan asuu pieni tirkistelija ;)
  Soppakulhot on Suomen mittakaavoihin todella sopivat, mahtuu kunnolla soppaa :) Turkissa soppa syodaan aina alkuruokana, taalla keitto paaruokana on TODELLA harvinaista. Sita varten meidan nuo keltaiset soppakulhot on liian isoja, silla puolet niista jaa aina tyhjaksi vaikka kaksi kunnon kauhallista soppaa tarjoilisinkin :) Nayttaa silloin aivan kun emme ruokaa haluaisi tarjota, joudunkin yleensa aina mainitsemaan etta keittokulhot ovat isoja sen takia ruoka nayttaa vahaiselta. Meilla onkin talla hetkella etsinta uusia soppakulhoja varten kaynnissa. En ole viela loytanyt sopivan varisia/hintaisia mutta kiirettakaan ei ole :)

  VastaaPoista
 16. Me saatiin juuri joululahjaksi kuusi punaista "puurolautasta", joissa on myös kahvat. Ne voisivat olla sopivan kokoisia teille. ;) Tai sitten Teema-sarjan vanhat syvät kipot, nekin ovat aika pienet.

  VastaaPoista
 17. Auski: Joo, Suomeen tullessa pitaa vahan katsella paikallista tarjontaa :) Esim kirppareilta loytyy tosi kivoja lautasia yms tosi halvalla :)

  VastaaPoista