tiistai 10. helmikuuta 2009

Florya

Ystävämme vei meidät Floryaan kaupungin "sosiaalitiloihin" jotka sijaitsevat Marmara-meren rannalla. Täällä vietimme myös häidemme jatkoja kolme ja puoli vuotta sitten :) Aika menee nopeasti ja paikka oli muuttunut. Ravintola sekä kahvila olivat täysin uudistuneet sekä alueelle oli rakennettu "viihdealue", jossa oli jopa gokartingia tarjolla.

Koska alue on kaupungin hallitsema, on sisäänpääsy ilmaista sekä ruoka/juoma edullista. Ihmisiä olikin aika paljon.

Täältä tiemme vei ystäväperheemme luo, jossa vietimme yön. Tämän päivän jälkeen alkoikin minun sairastumiseni. Yöllä en pystynyt nukkumaan koska vatsassani velloi ällöttävä, täysi olo. Luulin että olin syönyt liikaa, mutta myöhemmin paljastuikin että illalla myohään vierailleista vieraista yksi oli ollut flunssassa. Seuraava päivä menikin minun puolestani aivan pöpelikköön vaikka ulos menikin. Iltapäivästä kuume nousi ja jouduin olemaan kotona. Kaikesta huolimatta, illalla menimme yhdessä illalliselle ystävien luokse vaikka en mitään pahemmin pystynyt syömään. Onneksi ystäväni oli valmistanut ihanaa linssikeittoa jota sitten sitruunan kanssa varovasti söin. Se tuntui auttavan sillä seuraavana päivänä olo oli jo parempi :)

7 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja hauskaa kerrontaa. Tosi harmi, etta sairastuit kesken matkan! :(( ...mutta onneksi ei kuitenkaan pilannut tauti koko reissua!

  VastaaPoista
 2. Kurja olla kipeänä reissussa. En muuten meinannut tunnistaa sinua tuosta kuvasta, mutta sinähän se siinä, uuden laukkusi kanssa. Hyvinhän sulle otsis sopii :)

  VastaaPoista
 3. Maamaa: Jep, onneksi se kesti vain niin vähän aikaa, muuten olisi ollut koko matka pilalla. En vieläkään ehtinyt käydä melkein missään joten se harmitti. Kaikki kaverit repivät paikasta toiseen eikä heille oikein voinut sanoa "ei". Noh, ehkä tässä vielä joku päivä taas uudestaan mennään. Tällä kertaa pidemmäksi :)

  susadim: Kiitos paljon :D Jep, hiustyyli muuttui aika rajusti, mutta tykkään otsahiuksista. Nyt voin kasvattaa takahiuksia ja otsiksen leikkaus itse on tosi helppoa :) Vaihtelu virkistää :D

  VastaaPoista
 4. Mä harrastan tuota hiusten leikkuuta itse...omiani siis. Mutta välillä takahiuksia on hankala leikata ja viimeksi sattuikin sellainen kömmähdys, että piti parturille vääntäytyä.. :D Heh, varovaisuutta sielläkin niitten saksien kanssa :D

  VastaaPoista
 5. hyvia kuvia. olipa kurjaa,kun sairastuit matkalla. onneksi et kuitenkaan sen pahemmin.

  VastaaPoista
 6. Ihana kattella kuvia reissultanne.Harmi tosiaan et sairastuit,mut onneks meni pikasesti ohi.Hyvin sopii otsis sulle

  VastaaPoista
 7. susadim: Jep, mullakin on vahan huonoja kokemuksia hiustenleikkuusta itse, mutta otsahiukset olen jotenkin aina pystynyt leikkaamaan ilman kommelluksia. Valista kylla ei otsis ole kovin tasainen ollut, mutta hei, sehan on muotia nykyaan!! :D

  sateenkaari: Onneksi joo en pahemmin, harmitti kuitenkin etta yksi paiva meni kuitenkin aika lailla metsikkoon. Kun olisin halunnut niin paljon asioita tehda.

  ekku: Kiitos paljon kehuista :D Mieheni mielesta naytan otsiksen kanssa ihan "suomalaiselta" :D

  VastaaPoista