maanantai 12. tammikuuta 2009

Mistä on talvi tehty....

 

DSCF9322

 

  Lämpötilan tarkkailusta...

 

 

 

 

DSCF9321

 

Narsissien lumoavasta tuoksusta...

 

 

 

 

 

DSCF9328

 

 

 

 

 

 

 

Kasoista C-vitamiinia....

DSCF9339

 

 

 

 

 

 

 

DSCF9334

 

 

  Luonnon uudestisyntymästä...

 

 

 

 

DSCF9337 

 

Ja hyvästä mielestä..... :)

11 kommenttia:

 1. kauniita kuvia.ja juuri noinhan se menee talvi nopeasti.Tuo luonnonn heraaminen eloonhan tapahtuu taalla etelaturkissa juuri talvella. vuoren rinteet ja nurmikot alkavat viheriöimaan sateitten elettua. muutamista puista lahtee kylla lehti,mutta niita ei ole kovin paljoa taalla etelassa. pohjoisemmassahan on karumpaa myös talvella.lukuunottamatta niita alueita,missa on pakkasta ja lunta.

  VastaaPoista
 2. unohdin sanoa,etta appelsiininkeltaista ihanaa viikon alkua mersiniin heli!

  VastaaPoista
 3. sateenkaari: Olet oikeassa. Taalla talvi on kuin Suomen kevat, luonto heraa henkiin :) Puut pysyvat vihreina ympari vuoden. Mersinissa on viela sellainen ihanuus etta taalta 30 minuutin paassa vuorilla on lunta useita kymmenia sentteja talla hetkella. Anamur Mersinin lansi-rajalla on taas Turkin lampimimpia kohtia :) Todellakin monen vuodenajan kaupunki :)
  Sinullekin oikein mahtavaa viikkoa sateenkaari! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Munkin mielestä talvi välimeren alueella (oletteko välimeren alueella...??) on paras vuodenaika, kesällä on niin kamalan kuumaa..Ja samoin talvella luonto herää eloon,kun vaan on tarpeeksi sadetta....

  VastaaPoista
 5. Yaelian: Me ollaan myos Valimeren rannalla. Turkin itaisessa alakulmassa :) Olen ehdottomasti samaa mielta kanssasi :)
  Hyvaa viikonjatkoa Israiliin! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, ja aika samalaista on taalla Kaliforniassa, puut notkuu nyt hedelmista. Ja on myos paljon viheampaa ja vehreampaa kuin kesalla.

  Eilen oli jo jalleen hellelukemat ja kuuma tuuli lisasi viela lampoa. Taalla talvi on kuin ihana kesa, itse kesa sitten liiankin kuiva ja kuuma.

  VastaaPoista
 7. Hei! Egyptin talvessakin on monia hyviä puolia (heh ei pimeyttä eikä loskaa tai räntää), kuten vaikkapa ihanat appelsiinit ja maistuvat mansikat. Mutta kyllä kylmä on! Lisäksi ihon kuivuus vaivaa ja joka paikkaa kutittaa vaikka kuinka rasvaisi. Mutta olen yrittänyt olla valittamatta kun muistelen mitkä kelit vallitsevat puolen vuoden kuluttua tästä hetkestä. Sauna!

  VastaaPoista
 8. Tämä oli hyvän mielen postaus :)

  VastaaPoista
 9. Itkupilli: Voi etta kun Kalifornia kuulostaa hyvalta :) Taalla on kaikesta huolimatta tosi viileata, vaikka aurinkoista onkin.
  Hyvaa viikon jatkoa :)

  ekku: Kiitos :)

  Johki: Voih, teilla on maukkaita mansikoita? Nam!! :) Meilla taalla vasta tanaan nain ekat talvimansikat, tuoksuivat hyville mutta en kylla talvisin niita osta. Ovat viela mauttomia.
  Mina olen myos valittanut samasta ihon kuivuudesta ja kutinasta. Se on tosi inhottavaa! :( Tosiaan, jaksetaan vaan kun tiedetaan etta se sauna on edessa :D

  susadim: Ihanaa etta tykkasit :)

  VastaaPoista
 10. Aijai, tulee lämmin, kun näitä kuvia katselee. Kyllä minullekin aurinko kelpaisi ja parit lämpöasteet ;) Ihania kuvia!

  VastaaPoista