torstai 1. tammikuuta 2009

Uteliaisuus vei voiton..

Miten te juhlitte uutta vuotta? Tuliko tehtya lupauksia uudelle vuodelle? Onko ne jo rikottu? :D

8 kommenttia:

 1. Oikein rauhallisesti tuli vietettya kotosalla. Juustotarjottimen ja punkun voimalla just jaksettiin valvoa keskiyohon. Sitten mentiin kiltisti nukkumaan.

  Meinattiin tehda yksi lupaus, mutta jo hyvissa ajoin luovuttiin siita, koska jo sen ajattelu aiheutti stressia.

  VastaaPoista
 2. minun juhliminen oli blogissani.syömista,kahvin juontia herkkujen kera,ja laiskottelua.telkkari pimeena,kun myrsky on nahtavasti kaantanyt antennin asentoa. mies antalyassa. puolenyön aikaan toivottelimme puhelimella hyvat uudet vuodet.joten rauhaisa meininki oli. mutta ei ollut meilla tarvis "lippujen tilauksiin",joten hyvin meni.

  VastaaPoista
 3. unohtui tuo lupausjuttu. ei ole ollut mitaan rikottavaa.kun ei luvattukaan mitaan. en yleensa tee uudenvuoden lupauksia. lupailen sitten tarpeen mukaan pitkin vuotta.

  VastaaPoista
 4. Vuosi vaihtui perinteisin menoin kotona..;) Sellaisen juhlimisen jälkeen onkin helppo luvata itselleen ja koko maailmalle ryhtyvänsä tipattoman ja hipattoman tammikuun jäseneksi :D

  Susanna

  VastaaPoista
 5. Mun juhlinnat on blogissani kanssa :) Lupausin, että otan mahdollisimman paljon kuvia uudella kameralla - muistoja! Lupaus on toistaiseksi pitänyt, vuoden ensimmäisinä tunteina räpsin varmaan sata kuvaa :D (suurin osa kamalia!) :D

  VastaaPoista
 6. Minäkin juhlailin ihan vain kotosalla glögiä maistellen ja parvekkeelta kurkin raketteja.

  Lupauksia en tehnyt, mutta tavoitteita on kyllä tälle vuodelle. Niistä ei kumminkaan sen enempää, koska muuten alan stressata ;)

  Mukavaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kotona hyvin arkisesti, ei näin pienen vauvan kanssa oikein mitään ihmeellistä, kuten esimerkiksi juhliin lähtöä. Olisi voinut tietysti tehdä vähän parempaa ruokaa mutta kai sekin jäi kun jouluhössötyksistä selvittiin. Onhan tässä joka vuosi juhlittukin että kyllä sitä kotonakin joskus kelpaa olla.

  Lupasin itselleni aloittaa käyttämään kuntolaitetta, joka on kotona - kummasti on jo toinen päivä eikä mitään tapahtunut!

  Meillä täällä netti on ihmeellisesti taas jumissa sen kaapelivian vuoksi ja sivujen aukeaminen kestää minuuttitolkulla. No siinäpä taas sarjassamme yksi tekosyy ;-)

  VastaaPoista
 8. Itkupilli: Teillä on ollut ihana perinteinen juhla :)

  sateenkaari: Sulla oli kylla ihanat herkut! :) Saitko jo antennin korjattua?

  Susanna: joo tammikuu on varmasti monessa kodissa tipaton ja hipaton :D Mutta uusi vuosi kun on vain kerran vuodessa niin pitäähän sitä juhlia, eikö? :)

  Maamaa: Hieno lupaus! Sun kuvia on kiva katella. Kateellisena vaan kun jaksat niitä ottaa, olkoot huonoja tai ei :)

  Elegia: Paljon tsemppia tavoitteiden täyttymiseen :)

  Johki: Hehehe, toivottavasti kolmas päivä tuo sen kuntoiluinnonkin mukanaan :) Tärkeintähän ei ole että MILLOIN vaan että kunhan edes joskus aloittaa :D
  Täällä Turkissa ei tuo kaapelivika ole kovin haitannut surffailua. Välistä on kyl todella hidasta mutta tosi harvoin.

  Hyvaa uuden vuoden alkua sinne Egyptiinkin :)

  VastaaPoista