torstai 6. marraskuuta 2008

Batman on huijari!

batman-logo-large-view

Turkissa on kaupunki nimeltään Batman. Tuossa kaupungissa on älykäs kaupunginjohtaja. Batmanin älykäs kaupunginjohtaja huomasi vääryyden ja aikoo haastaa hyvätuloisen kaimansa, Batman-sarjakuvahahmon oikeuteen. Batman - sarjakuvahahmo on kuulema käyttänyt kaupungin nimeä laittomasti. Totuushan on että Batman-kaupunki syntyi ennen Batman-sarjakuvahahmoa.

Älykäs kaupunginjohtaja tällä hetkellä miettii haastaako Batmanin oikeuteen Amerikassa vai Turkissa. Varmana pitämänsä oikeusvoiton tulot (osa Batman-sarjakuvahahmon saamista tuloista) älykäs kaupunginjohtaja tulee käyttämään Batman-kaupungin lasten ja naisten elinolojen parantamiseen.

Nähtäväksi jää saapuuko Batman itse puolustamaan kantaansa oikeudessa. Batman-kaupunki on vihainen. Kuulitte sen ensimmäiseksi minulta.

Tämän uutisen takia mieltämäni Turkin koulutuksen huono taso teki uuden pohjaennätyksen.

Uutinen turkiksi

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=106945&cat=200&dt=2008/11/06

8 kommenttia:

 1. Heh! :) Uskomatonta... Moni oli kirjoittanut tuohon uutiseen hauskoja kommentteja kuten: "Minäkin haastan huomenna Supermiehen oikeuteen..."
  Kuulin tuosta muuten jo eilen radiosta. ;)
  -Sevda

  VastaaPoista
 2. Järsyä, Batman varmaan vapisee jo luolassaan :D

  VastaaPoista
 3. Sevda: Joo, ne kommentit oli kyl tosi hauskoja. Yksihan ehdotti myos etta Ispartalaiset haastaisi 300 Spartalaista leffan spartalaiset oikeuteen :D

  Elegia: Kylla, Batman-kaupungin vihaa ei voi paeta :D Batman tarttee kyl isompia apuvoimia talla kertaa, Robin ei riita :P

  VastaaPoista
 4. LOL, olipas hassu uutinen tämä, mäkin rupesin tässä miettimään, että haastaisinko vaikka Neljä Ruusua, kun ne on tehnyt biisin Itkupilli, eikä multa kysytty ollenkaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Itkupilli: Siita vaan. Amerikka on lakijuttujen luvattu maa, varmaan on vielakin turhemmasta asiasta siellakin haastettu oikeuteen. Esim. "kuuma kahvi poltti kieleni, kahvikupissa ei ollut varoitusta siita etta kahvi oli kuumaa!" Taman takia kait joissain kahvikupeissa siella on varoitus etta sisalto on kuumaa?

  Onnea oikeutta metsastessasi ;P

  VastaaPoista
 6. Mun yksi ystävä on täällä ihan oikeasti haastanut yhden kahvilan oikeuteen,koska läikäytti kuumaa kahvia päällensä. Se sai jonkun pikku korvauksen ja voisi mennä sinne ilmaiseksi kahville koska vain, muttei kehtaa. ;)

  VastaaPoista
 7. Itkupilli: LOL! Sain paivan naurut :D Aika pahan korvauksen kyl sai :D Jos rahaa olis tullut enemmankin niin sittenhan oikeuteen haastaminen on kannattavaa.

  VastaaPoista
 8. Ollaan jopa Batmanissa kayty ja yovytty! Aika erikoinen paikka.
  Hirvea oljyn, bensan ja muiden myrkkyjen kary leijaili koko alueen paalla myos. Paikalliset oljynjalostamot ei kai oikein viela ymparistoasioita sisaista.

  VastaaPoista