keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Perheen uusi tulokas :)

Tuoreita kuvia uudestan kanarian linnustamme

DSCF8864

DSCF8857

Hintaa oli korkeat 35 YTL eli 17,5 EUR (kiitos AkiVee). Saatiin kaupan päälle myös ruokaa puol kiloa sekä ruoka - ja juomakipot.

Vielä se ei ole lauleskellut, mutta pientä piipitystä silloin tällöin häkin suunnalta kuuluu. Todella suloinen :) Huomenna valmistellaan sitten sen uusi penthouse-sviitti meidän nykyisen jättihäkin yläosaan. Nimi on vielä työn alla. Olisiko teillä ehdotuksia?

11 kommenttia:

 1. Nätti pieni lintunen siellä näkyy.Mullekin tuli just uusi perheenjäsen, koira.

  VastaaPoista
 2. Terve Yaelian!
  Onnea teillekin uudesta perheenjasenestanne :) Minkarotuinen koira teille tuli?

  VastaaPoista
 3. Pilkuntarkastajapoliisista päivää:

  Taisi olla vieläkin halvempi euroissa, kun kurssi on pyörinyt siinä 1 euro = 2YTL kieppeillä viime viikot:)Eli 17.5 egellä lähti piipittäjä...mutta tuo ei varmaan meidän kissan kanssa tulisi toimeen:)

  VastaaPoista
 4. Oi kun ihana keltasirkku =). tosi nätti.Mekin käytiin ihailemassa kaikkia pikku eläimiä täällä lemmikkikaupassa.meillähän on jo 3 kisua ja koira.Meillä ton nimi olis tintti,pallero tms..=)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta perheenjasenesta;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on söpö! Toivottavasti innostuu laulelemaan kunhan kotiutuu.

  VastaaPoista
 7. Onpa söpö <3 Minä kyllä pelkään lintuja, vaikka monet niistä ovatkin varsin suloisia. Jopa kaverin undulaatteja pelkäsin, koska ne saivat lentää vapaana huoneistossa. :D

  Onkos tuo tirppa tyttö vai poika? Jos se innostuu kovin lurittamaan, niin sehän voisi olla Amadeus ;) Minulla oli muuten teininä hamsteri, jonka nimi oli Mozart :D

  VastaaPoista
 8. Koira on kääpiöpinseri,muttei ihan puhdasrotuinen.Käypä blogissani kurkkimassa, siellä on pari kuvaa siitä..

  VastaaPoista
 9. Voi miten suloinen ja niin ihanan värinen.

  Mäkin mietin kyllä nimiehdotusta...meillä oli joskus pupu jonka nimi oli Ludvig van, tuli tuosta Elegian kommentista se mieleen.

  VastaaPoista
 10. AkiVee: Kiitos korjauksesta. Valista ei aivot toimi kuten pitaisi :) Kylla se kissankin kanssa toimeen tulee kunhan pitaa hakin tarpeeksi korkealla :) Olisi sitten kissallakin jotain mita seurailla paivat pitkat...

  ekku: kiitos nimiehdotuksista. Ne laitettiin hautomoon mietittavaksi :) Mekin tykataan aina katsella lemmikkielainkaupoissa kaikkia otokoita vaikka ei mitaan ostettais :)

  ebrufin: Kiitos :)

  ii: Kiitos. Kylla se jo nyt hiukan lirkuttelee jotain. Se paas jo uuteen isoon hakkiinsa niin piristy selvasti :)

  elegia: Ymmarran kylla lintupelkosi. Makin pelkaan edelleen etta ne puree kovaa vaikka kaulasta kun istuvat olkapaalla (kokemusta on ja sattuu!!). Mutta kylla siihenkin tottuu. Nimiehdotuksista myos iso kiitos. Tosi kivoja nimia :)

  yaelian: Kavin blogissasi katsomassa ja todella suloinen koira :) Paljon onnea uudesta tulokkaasta :)

  itkupilli: Kiitos! Teillapa on ollut elegian kanssa musikaalisia lemmikkeja :D Ehkapa meidankin kanaria liittyy samaan poppooseen. Nimi on viela tyon alla.

  VastaaPoista
 11. Suloinen!! Minulla oli nuorempana aina undulaatteja, joita sain eläinkaupassa ollessani (kun linnun ikiä ei tiedetty).
  Nimenä voisi olla Tipi tai Düs :-D

  VastaaPoista