torstai 27. marraskuuta 2008

Kyllä on ollut kiireitä!

 

Tämä päivä on ollut aamusta asti yhtä menoa ja meininkiä. Tuntuu että siivoaminen tai jonkun paikan järjestely ei koskaan lopu. (Itkupilli, seuraava kohta sinua varten :D) Tänään olen aamusta klo yhdeksästä lähtien pessyt parvekkeet, järjestellyt vieraiden huoneet sekä petaamaalla valmiiksi heidän petinsä, tein ruokaa, pesin vessat, laitoin kaikki pöytäliinat ja viltit koneeseen, tiskasin, imuroin, pyyhin pölyt, putsasin lintujen häkit ja vaihdoin kanarian alustan kokonaan koska alakerran linnut syövät sanomalehtien läpi :)  Tuolla välillä pystyin lepäämään n. 45 minuuttia kunnes mieheni soitti Adanasta että ovat tulossa.  Mieheni tänään meni siis Adanaan hoitamaan meidän lapsettomuusraporttia sekä joitain auton huoltoja. Huollot tehtiin nopeasti mutta tietenkin, valtionsairaalan tavoin, taas tuli ongelmia raportin saamisessa!

Kuulema mieheni pitää käydä urologin puheilla ennen kuin raportti voidaan virallistaa. Ja tätähän ei tietenkään kukaan muistanut kertoa ekalla kerralla.  Ja kaikkein parasta tässä kaikessa on se, että sairaalan urologien kaikki ajat vuodelle 2008 ovat täynnä joten vasta tammikuussa voidaan ehkä saada aika varattua.  Mutta lääkärit, kun viekkaita ovat, keksivät tähän ratkaisun: yksityisvastaanotto, eli jos on kiire saada raportti niin maksa 125 YTL eli noin 60 EUR niin pääset heti vastaanotolle. Uskomatonta!!! Tammikuussa on ilmaista, tietty. Me aiotaan odottaa tammikuulle sitten mutta ärsyttää että tää koko homma venyy ja venyy.

Tänä iltana anoppi ja käly saapuivat joten seuraava viikko on kiireinen. Pahoittelen jo nyt jos en ehdi vastailla kaikkiin kommenteihin tai en postaile useasti. Välistä kyllä mun on pakko karata blogimaailmaan :) Hyvää viikonloppua jo nyt kaikille!! Minä lähden silittämään.

10 kommenttia:

 1. ihan ensin, etta tosi kurjaa,kun venyy se lapsettomuusjutun eteneminen,mutta suomessa se vasta kuule kestaisi.
  toiseksi, mukavia hetkia vieraiden parissa. koettakaa viihtya kaikki.. kayt blogeissa sitten,kun kerkiat.odotellaan.
  hyvat viikonloput teille koko poppoolle!

  VastaaPoista
 2. voi piru tuota puuttuvaa raporttia ja sen saamisen viivastymista! ottaa varmasti pattiin ihan urakalla!

  Mutta onneksi teilla on kivaa meininkia tiedossa vieraiden kanssa. Eli naa vieraat on nyt just ne sun "suosikki kaly" perheineen, eiks vaan? Naatiskele kunnolla ja bloggaile kun kerkiat - me vaan ootellaan! ;)

  Ihkua viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. No harmi,kun taas asiat pitkittyy..Mutta oot sää ollu ahkerana!Määkin alotin tänään pyykin pesulla,mutta saa nähdä tuleeko sit kummempia muuta tehtyäkään;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihan hengästyn täällä, kun luen ahkeroinnistasi!

  Aika hankalaksi on kyllä tehty tuo lapsettomuusasian hoitaminen. Miten tuollaisen asian voi unohtaa kertoa?! Aika erikoista meininkiä siellä näin suomalaisen terveyspalvelun käyttäjän kannalta.

  Vietä mukava viikonloppu! Millaiset suhteet sinulla on muuten anoppiin ja kälyyn? Eihän ole satujen kauhuanoppi kyseessä? ;)

  Ja vastailet sitten kommentteihin, kun ehdit. No hätä, täällä ollaan :)

  VastaaPoista
 5. Paljon voimia ja kärsivällisyyttä tuohon lapsettomusprojektiin läpikäymiseen!!

  Mukavaa viikonloppua!

  Olet ollut tosi ahkera :)

  VastaaPoista
 6. Nain yhteisesti kiitan kaikkia ihanista kommenteistanne!! Kiireen lomassa on ollut mielta ylentavaa lukea kaikkien teidan vastauksianne!! Kiitos viela kerran!! :)

  VastaaPoista
 7. MIETTIKÄÄ TARKKAAAN LÄHDETTEKÖ PITKÄÄN JA UUVUTTAVAAN PROJEKTIIN.
  SE EI OLE HELPPO TIE TURKISSA, EIKÄ MUUALLAKAAN. TÄYTYY TUNNUSTAA ETTA OLET ROHKEA NAINEN, MUTTA ÄLÄ JÄÄ KYNNYSMATOKSI.
  T.MIMMU

  VastaaPoista
 8. Mimmu: Oletpa kovin vihaisella paalla. Et esittanyt kovin konkrettista kritiikkia tai perusteluja vaitoksillesi joten jatan ne omaan arvoonsa. Jos olet itse asunut Turkissa, olet ollut naimisissa turkkilaisen miehen kanssa ja tunnet Turkin hyvin niin tervetuloa kritisoimaan. Jos HS:n uutistelujen ja tuttaviesi matkakertomusten pohjalta tulet tanne kritisoimaan, pyydan etta etsit itsellesi toisen paikan purkaaksesi tunteitasi.
  Hyvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Hyvää viikonloppua Mersiniin!
  En ole pitkään aikaan blogimaailmassa ehtinyt seikkailemaan ja nyt tänään pidemmällä kurkkauksella vihdoinkin!

  Tsemppiä lapsettomuushoitoihin!

  Aion muuten hakea Turkin kansalaisuuden täältä Suomesta käsin, niin on sitten valmiina, kun taas sinne muutamme.

  VastaaPoista
 10. Leyla: tervetuloa taas tanne blogimaailmaan:) Kylla ollaan sinua kaivattukin! Paljon onnea kansalaisuuhakemukseen!! Se voi olla pitka prosessi mutta toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta! :)
  Aurinkoa Mersinista!

  VastaaPoista