torstai 20. marraskuuta 2008

Hei kurkkijat, tässä teille kurkittavaa!

Ekaksi aloitan makkarista. Kuvat on otettu illalla.

DSCF8950

DSCF8946

Sitten kylppäriin, jossa meidän kaapisto on aika surkea. Tällä tasolla jossa me pidetään kosmetiikkatuotteita ei ole yhtä ovea.

DSCF8942

Alatasolla on vasemmalla mieheni tuotteet, oikealla minun.Takaosalla sitten kaikkea mahdollista. Ei ole mitenkään esteettinen mutta toimii meillä. Toimituksen huomio, mulla on makkarissa oma meikkipöytäni jossa pidän omat meikkini yms voiteet. Kylppärissä mulla on ainoastaan piilolinssijutut sekä hammasharja.

Tässä suljettuna. Puuttuvan oven tilalle tein tuollaisen verhon. Ovennapissa taasen roikkuu tuoksupussi :D

DSCF8944

Ja finaalissa: jääkaappi.

Markkinoiden takia kaappi pursuaa taas tavarasta.

DSCF8939

Ylähyllyllä pidän aina aamupalajuttuja kuten juustoja, voita ym. nopeasti tarvittavia eineksia. Sen alapuolella on ruokatavarat sekä säilykkeet. Mieheni suosikit. Kahdella alimmalla hyllyllä on sitten hedelmät, vihannekset ja muutamat juomat sekaisin. Samoin vihanneslaatikot ovat täpötäynnä! Ovessa on meidän pahat tavat: Smirnoff, punaviinipullo (avattu, vähän jäljellä) sekä alatasolla salmiakkikossua :D Hyi meitä!

Meillä on oikeastaan kaksi jääkaappia. Toinen kaapeista on huomattavasti pienempi ja käytimme sitä ennen uuden ostoa Istanbulissa. Se on mieheni muisto opiskeluajoiltaan joten kaappi on jo mahtavat 15 vuotta :D Mitään ongelmia ei kuitenkaan siinä ole, toimee moitteettomasti. Se sijaitsee tämän vieressä mutta pidämme sitä päällä ainoastaan kesäisin kuumiin aikoihin jolloin Mersinissä on pakko suojata kaikki kuiva-aineet kuten jauhot keitot jauheet, jääkaappeihin. Muuten kosteus ja ötökät valtaavat ne (kokemusta on). Tällä hetkellä se on telakalla ja toimii normaalina kaappina.

19 kommenttia:

  1. Voi kuinka kiva päästä tälläin vilkuilemaan teille. Ihan selvästi sisustuksessa näkyy turkkilaisuutta. Kiehtovaa.

    VastaaPoista
  2. Turkkilaista on tyyli;)

    Ihanaa- lisaa kaappeja auki! Minakin kuvasin kylpparinkaappia, mutta nyt en voi laittaa blogiini kun kamerassa on viela virus:(

    Vilkutuksia:)

    VastaaPoista
  3. Itkupilli ja ebrufin: joo meilla on aika turkkilainen tyyli :) seuraavaan kotiini toivon saavani vahan enemman omia vaikutteita esim kalusteiden seka seinien varien/tapettien kanssa.

    VastaaPoista
  4. olipa meilla tanaan samanlaiset ajatukset. nyt vasta kurkkasin teidan makkariin ja kylppariin. ihana tuo teidan "battaniye" huopa.ja teillakin on tilava makkari. jos joskus muutamme, niin katson sen, etta yöpöydat mahtuvat sangyn viereen.meilla kun viela on sanky 160 levea.
    et vilauttanut kylpparin kaakeleitten varia?verho on hyva keino silloin, kun ei ole ovea jossakin.
    minusta aina tuntuu, etta vaikka on iso jaakaappi, niin silti se on aina liian pieni. taalla turkissa kun tuota tuoretavaraa ostetaan kerralla aina paljon. no, kun pazaaripaiva on lahella, niin jaakaappiikin on tyhjempi.

    VastaaPoista
  5. sateenkaari: Joo tanaan kumpikin ollaan pistetty kylppari esille :D
    Meidan kylpparin kaakelit on ihan vitivalkoiset. Siella myos kaapisto on valkoinen. Kylpyamme ja lavuaari ihanan vaaleanpunaiset :) Mersinissa kylpparit on TOSI rumia. Vaikka kodin muut huoneet on hienosti suunniteltuja, maalattuja ja sisustettuja 90 % kylppareista on valkokaakeloitu ylhaalta alas, ruma kylpyamme(jonka reunat on myos kaakeloitu), ruma lavuaari ilman sen viereista kaapistoa. Meilla kaapisto on kylpparin peraseinalla, ei siis lavuaarin vieressa. Ihan hirveen nakoista. Ma haluaisin sellaisen aivan samanlaisen kylpparin kun teilla :)
    Yhdyn tuohon etta jaakaappi on aina liian pieni riippumatta sen koosta :) Onko teilla siella markkinat lahella kotia?

    VastaaPoista
  6. taalla fethiyessa tehdaan uudet asunnot tosi kauniita.paljon kauniimpia, mita esim. antalyassa. suurimmassa osassa on suihkukaappi.ammeita nakee vahemman. varsinkin keittiöt ja kylpparit ovat hyvan naköisia.ja talot ovat ulkoa painkin hyvannaköisia.ottelen joskus kuvia ja laitan tanne.
    varsinainen pazaarialue, missa on pazaari tiistaina ja perjantaina, on dolmusmatkan paassa. ja muitten paivien pazaaritkaan eivat ole lahella.tama alue kasvaa koko ajan, joten jossain vaiheessa ehkapa saamme pazaarinkin lahemmaksi. antalyassa kun asuttiin, niin kerran viikossa oli pazaari ihan kodin nurkalla.siita tykkasin.

    VastaaPoista
  7. Juu kyllä näkyy Turkkilaisuus sisustuksessa.Kiva päästä kurkkimaan :)

    VastaaPoista
  8. Todella kiva, kun avasit kotisi ovet meille uteliaillekin! Todella kaunista ja viihtyisää. Aivan ihana tuo päiväpeite sängyllä - kelpaisi minullekin! Ja kaunista on muutenkin. Minulla ei ole oma meikkipöytää, mutta haluaisin kovasti sellaisen. Ehkä sitten uuteen kotiin, kun tänne ei oikein mahdu.

    Kätevä ja kaunis tuo kaapin oviverho. Tuli muuten mieleeni, että meillä kylppärinkaapussa puolet ovat juuri toisin päin: Minun tarvikkeet ovat vasemmalla ja miehen oikealla.

    VastaaPoista
  9. Heissan!
    Löysin blogisi ihan äskettäin ja vannoutuneena turkin matkaajana tykkäsin kovasti,tulen käymään useamminkin:)

    VastaaPoista
  10. sateenkaari: Taallakin uudet rakennukset (siis viimeisen parin vuoden sisalla rakennetut) on todella upeita sisalta seka ulkoa. Kylpparit on tosi isoja seka suurimmassa osassa on vakiona jacuzzi :D Viela 5 vuotta sitten rakennettiin vanhanlaisia taloja, onneks ne on muuttuneet. Ja tiedan taman koska viimeiset pari kuukautta olen selaillut todella ahkerasti myytavien asuntojen ilmoituksia toiveissa loytaa joku tosi halpa asunto joka voitais ostaa.
    Uskon kanssa etta teille tulee lahelle markkinat kunhan alue vahan enemman kehittyy. Meilla taalla on kiertavat markkinat jossa aivan samat myyjat kiertaa viikon joka paiva eri keskustan alueella.

    ekku: Kiva kun kavit kurkkimassa :)

    Elegia: Kiitos paljon kehuista :) Meikkipoyta on kyl tosi kateva kun ei kaikkee sinne kylppariin tartte tunkea. Toivottavasti sellaisen lçydat itsellesi kun aika on sopiva :)
    Onkohan siita tehty joku tieteellinen tutkimus etta mita se kertoo henkilosta kummalla puolella kylpparin kaappia hanen tavaransa ovat? :D Jos on niin haluaisin tulokset tietaa. Nyt kun ajattelen tavarat on meilla AINA ollut noin pain (meidan jokaisessa kodissa) ja aina ne niin olen ilman sen kummaa ajattelua noinpain asetellut. Outoa...

    Cia: Tervetuloa lukemaan ja tietenkin tervetuloa myos Turkkiin! :) Kiva saada lisalukijoita!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kuvista! :)
    IHANA romsku makuuhuone! Ja miten taynna teidan jaakaappi! wow!

    Meillakin on salmiakkikossua ja tervaleijonaa, mutta ne on keittionhyllylla, eika kylmassa. Silloin harvoin kun niita maistellaan, heitetaan vain jaita joukkoon, niin tulee kylmaksi.
    Kukaan muu niista ei kylla tykkaa, kuin suomalaiset, varsinkin terva leijonasta ovat kaikki hyvin ihmeissaan etta kuka VOI tuollaista juoda! :D

    Kivaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  12. Heli, kiva kun annoit kurkistaa kotiisi:o) Meillä on sisustustyyli menossa koko ajan skandinaavisempaan suuntaan. Turkkilaiset käsintehdyt matot ovat ainoat täkäläiset jutut meillä. Kun joskus tästä muutamme omaan kotiin, niin sisustamme kodin uudestaan. Myös matot saavat väistyä vaikka hienoja ovatkin.

    Piti vielä kysymäni, että olisiko sulla antaa mulle sähköpostiosoitettasi?

    Mukavaa viikonloppua!

    Johanna

    VastaaPoista
  13. Johanna: Mulla on aivan samat aikomukset kun sullakin. Pitaa kyl hamstrata lisaa Marimekkoa ja Iittalaa :D
    Mun sahkoposti on heli.kesenci@gmail.com.

    Maamaa: Salmiakkikossu oli mun tuliaispyynto Suomesta kun valista jostain syysta tekee mieli kunnon salmiakkikossua :D Suomesta tulikin sitten 3 pulloa ja mies irvistellen sen saa joten kuten alas, joten mulle jai koko satsi. Jee \o/ Tervaleijonaa en ole minakaan maistanut, taitaa olla aika arhakkaa kamaa jos on yhtaan niiden pastillien tapaista :D Mutta mita myrkkyja me suomalaiset ei juotaiskaan! Sulle myos hyvaa viikonloppua Brysselissa :)

    VastaaPoista
  14. Kiva oli katsella kotiasi:)

    Ja kivasti teidän jääkaappi pursuaa vihanneksia/hedelmiä, ihan kuten munkin jääkaappi.

    Tuo kesäinen ongelma kosteuden ja kuumuuden kanssa on mullekin tuttu juttu, kaikki pitää olla kylmässä silloin.

    VastaaPoista
  15. yaelian: Mukavaa kun kurkkasit :)
    Kesän ainoa ongelma mielestäni on just noi kuivatuotteiden pilaantuminen. Mutta kun on kuumassa maassa päättänyt asua niin täytyy vaan jaksaa niitä huonojakin puolia :)
    Hyvää viikonloppua Israiliin!

    VastaaPoista
  16. Minustakin päiväpeite on ihana!

    VastaaPoista
  17. Anne: Kiitos paljon! :) Huomasin muuten etta se paivapeite on viela ylosalaisin...argh.. :D

    VastaaPoista
  18. silloin,kun asuttiin antalyassa,niin oli sama ongelma. kesalla tuli kaikkiin kuivatuotteisiin ötököita. nyt taalla fethiyessa olen ollut hammastynyt, kun yhtaan ötökkajauhopussia taikka riisipussia en ole joutunut heittamaan roskiin. taytyy varmaan johtua siita, etta vaikka taallakin on kuuma kesalla, niin ilmankosteus on paljon alhaisempi,kuin antalyassa. valilla jopa liiankin kuivaa. tunnen sen heti nenassani allergisena ihmisena.

    VastaaPoista
  19. sateenkaari: ai, tuo ilmankosteus onkin uusi tieto minulle. Mutta kun ajattelen niin Marmariksessa oli myos aika kuiva ilma verrattuna tanne. Edes heinakuun kuumuus ei ollut niin hirveaa kuin Mersinissa :) Voisiko ilmankosteuttaja (sellainen hoyrya tuottava laite) auttaa allergiaasi?

    VastaaPoista