keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Tänään on hyvä päivä

Obama voitti siis USA:n vaalit. Hurraa!! Toivottavasti vihdoin nämä Amerikan sotaretket "pahuutta" vastaan loppuvat täälläpäin ja saadaan vähän edes nauttia rauhasta. Tosin Bush on toimillaan sohinut jo niin paljon Lähi-Idän muurahaispesää että rauhan aikaansaaminen onkin iso urakka. Katsotaan mitä seuraavat 4 vuotta tuovat tullessaan. Olen kuitenkin onnellinen ettei sota terrorismia vastaan ole enää Amerikan ykkösprioriteetti.

Omassa elämässäni ei ole pahemmin mitään erityistä viime päivinä tapahtunut. Tällä viikolla olemme metsästelleet sitä haluamaamme kanarianlintua, mutta vielä ei olla hinnasta päästy mihinkään sopuun. Pari viikkoa sitten he sanoivat 30-40 YTL per lintu, mutta kertoivat myös että uusia lintuja tulee nyt marraskuun alussa. Niitähän tuli häkkikaupalla mutta hintakin muuttui: 75 YTL! Ei tule kauppoja!! Tuolla hinnalla (ja jopa halvemmalla) saatais jo neitokakadu tai 6 uutta undulaattia, en suostu maksamaan yhdestä sintin kokoisesta kanariasta noin paljoa! Sanoimme pet shop tädille (pet shop setä ei ollut siellä silloin) että kun setä tulee niin jutellaan uudestaan. Tänään mennään taas uudestaan ja jos he eivät hintaa alenna niin me vaihdetaan pet shoppia. Huomenna miehelläni on vapaapäivä joten ehdittäis häkinkin kanssa puuhastella. Yksin häkin jako kahtia plus uusien orsien lisääminen ja sommittelu on aika vaikeaa. Meidän undutkin on selvästi tylsistyneitä koska toinen niistä on palannut vanhaan lempipuuhaansa: toisen häntäsulkien nyppimiseen. Uhrille tämä ei tietenkään ole hauskaa vaan selvästi kivuliasta. Niille pitää saada lisää virikkeitä joten häkin uudelleen järjestely plus pari uutta lelua luulisi tuovan vaihtelua.

Tänään valmistin myös omenapiirakkaa. Meidän naapurit toivat kotikaupungistaan tuliaisksi kulhollisen omenia joista sitten valmistin helpon piirakan. Tosin en ole vielä maistanut tekelettäni, ajattelin antaa miehelleni kunnian maistaa ensimmäiseksi. Toivottavasti onnistui. Puolet ajattelin viedä naapureille kiitokseksi vaivannäöstään.

Meillä myös odotellaan tällä hetkellä jotain tapahtuvan. Mun kansalaisuusasioissa pormestarilta pitäisi tulla minä päivänä hyvänsä kutsu siihen viimeiseen isoon haastatteluun, kuulema kaikki paperit on ollut siellä jo 3 viikkoa. Sitten odotellaan menkkoja että päästäis aloittamaan taas lapsettomuushoidot. Niidenkin pitäisi alkaa minä päivänä tahansa. Nyt onneksi saan toivottavasti uuden linnun kanssa hiukan puuhailla että pysyy mielikin virkeänä, mulla on ollut viikon verran veto aivan lopussa. Varmasti jonkun syyspöpön olen saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti